Şeyma Subaşı kitap yazacakmış.... Kendisi kimdir bir hatırlatma; Henüz 18 yaşındayken katıldığı kutu açmalı bir yarışma sırasında Acun Ilıcalı'nın gözdesi oldu.

Acun Ilıcalı o sırada evli ve iki çocukluydu. İyi bir ailenin kızı olan karısı Zeynep hem başarılı bir iş kadını hem de cemiyet hayatının sevilen bir ismiydi.

Orta halli ailenin kızı Şeyma durumu fırsata çevirmekte gençliğinden beklenmeyecek bir çabukluğa sahipti.

Yasak aşk yaşamakta hiçbir mahsur görmedi. Hırslıydı... Metres olarak kalmak istemiyordu. Örneğin Acun'un karısının yanında olduğunu duyduğu gün intihara teşebbüs etti...

Bir sonraki hamlesi çok daha pişkinceydi. Yine Acun ve ailesi birikteyken sosyal medya hesabından ünlü televizyoncunun yatında çekilmiş romantik bir pozlarını paylaştı. Bu ifşa sayesinde Zeynep Ilıcalı boşanma kararı aldı.

O sıralarda metres bir de çocuk doğurdu. Zeynep Hanım günlerce deyim yerindeyse kapısında yatan Acun Ilıcalı'yı affetmedi ve bir evlilik bitti.

İpini koparan Şeyma da sosyal medyada esmeye başladı.

Bir ömür boyu çalışsa sahip olamayacağı imkanları kör göze parmak yaşadı.

Kimdi şu anda aklıma gelmedi ama “Orta sınıf mensubu Şeyma yine orta sınıfa 'bakın ben çok zenginim'i gösteriyor” demişti. Çok da doğru bir tespitti.

Sekiz yıl sonunda nikah masasına oturmasıyla kalkması bir oldu. Yüklüce bir nafaka koparsa da o eski lüksünü yakalaması artık pek mümkün değil.

Boşandıktan iki ay sonra İtalyan sevgilisi ile ortalığa çıktı. İddialara göre birliktelikleri evliyken başlamıştı.

Acun Ilıcalı dava açtı, Şeyma'dan olma kızının annesindeki velayetini aldı.

İşte bu kadın kitap yazacak. Daha doğrusu birileri onun adına kalem oynatacak.

Şeyma Subaşı'na özenen maalesef çok genç kız var. Okumadan, kendini geliştirmeden, çalışmadan, bir erkeğe sırtını dayayarak servete, lükse kavuşmanın hayalini kuran... Sayıları hiç de az değil. Genç- yaşlı, evli- bekar ayırt etmeyen onlar... Rol modellerinden öğrenecekleri çok şey vardır mutlaka! İmza gününü şimdiden iple çekmeye başlamışlardır...