Her zaman her şeyi bileceğiz diye bir şey yok. Gördüğümüzü yorumlayıp sonuca varmaya çalışıyoruz. Fakat sezonun sonu gelmeden beni yanıltan ve de üzen takım Bucaspor oldu. Sarı lacivertli kulübün altyapısından nice yıldızlar yetişti. Gelecekte de bu değişmeyecek. Fakat kesin olan ise bu versiyondan beklentimiz olamayacak. Kayıp bir Bucaspor gençliği var.
İki maç izledim yetti... Hangisi diye anlatmaya gerek yok. Ortada alınan 3 puan yok çünkü... İlk maç haricindekileri salla gitsin.
Şimdi biraz geriden geleyim dedim. Hadi ekmeğiniz yoktu, suyunuz yoktu. Yan yattı, çamura battı. Bugün parayı vermediler, öteki gün bizi üzdüler. Bugün Başkan senin paranı ödüyor mu? Seninle arada tek tek konuşup derdini soruyor mu? Sadece futbola odaklanamadın. Eee hadi teknik direktör kötü dedin. Yüksel Kepoğlu gitti, yerine Algun Erdem geldi. Onu da beğenmedin diyelim. Sende bir şey yok ki kardeşim. Şöyle bir baktım herkes Maradona, herkes çeyrek mafya sahada.
Topu alan gidiyor dikine. “Ben atayım yandakine vermeyeyim. Belki transfer yaparım” havasında. En ufak gerginlikte herkes hakeme ve rakibe atarda. Kimisinin sevgilisiyle arası bozukmuş, moralsizmiş. Ötekinin canı dışarıdan başka bir şeye bozukmuş. Antrenmandaki laubaliyet, burnundan kıl aldırmamalar dillere destan. Çalışmada kaleciyle karşı karşıya artistik yaparsan maçta ceza sahası içinde birbirine çarparsın.
Arkadaşlar yaşınızı kaç, başınız kaç?
Hani diyorlar ya, “Bizi de çok üzdüler ama sabah kalkıp işe gittik” diye... Etrafınıza bir bakın profesyonel futbolculuk nasıl yapılıyor. İşine sahip çıkma, maç bitince gözyaşlarını tutama. Yok öyle... Sen tek başına Bucaspor değilsin. Camia var, cebindeki son parayla deplasmana gelip kulübünü destekleyen taraftar var.
Büyük ihtimalle devre arasında transfer açılacak. Bucaspor bir aksilik olmazsa ligde kalacak. Peki sen ne olacaksın? Açık açık söyleyeyim. Şanslı olanlar, istisna olanlar kendi kurtaracak. Yazdıklarımdan üstüne alınanlar ise seneye Bölgesel Amatör Lig'de forma giyecek. Alternatif yok diye muhtaçlık devri bitiyor beyler. Yeteneğinle buraya geldin. Aklını başına topla takım ol. Devre arasına kadar alınacak puanlar önemli. Katkı yap, maç kazan havanı öyle at. Biz de yine yanıldık diyerek sizi alnınızdan öpelim. Potansiyelin var yeter ki iste...