Yalnızca İstanbul değil, bütün ülke herşeyin güzel olmasını umut ediyor.Ediyor da nasıl olacak?
Hizmet önce kadro işidir.
İyi eğitimli,bilgili, becerili ,kariyer sahibi ,dürüst , çalışkan , özverili kişilerden kadronuzu oluşturursunuz, ondan sonra yolunuza devam edersiniz.
Bu kadroların oluşturulmasını göreve gelmeden çok önce tamamlamanız gerekir.Aksi takdirde ''Yol Kazaları'' kaçınılmaz olur.
AKP'nin sonu, Türkiye'nin umudu olarak İstanbul'un başına getirildi Ekrem İmamoğlu.Kadrolarını önceden oluşturduğunu, çok iyi isimlerle, yeni bir hizmet anlayışıyla göreve başlayacağını umut ediyorduk.
Yanılmışız.
Elbette çok iyi isimler var atananlar arasında.
Ama İSBAK Genel Müdürü Bahattin Yetkin ne iş?
İETT Genel Müdürü Ahmet Bağış'a ne diyeceksiniz?
Peki Halk Ekmek Genel Müdürü Salih Bekaroğlu doğru bir isim mi?
Bahattin Yetkin'i hiç mi araştırmadınız? Adamın sosyal medyada boy-boy takkeli fotoğrafları var.Cübbeli Ahmet'in mesajlarını paylaşmış.Kılıçdaroğlu ve Akşener'e hakaret dolu video  paylaşımları var.
İmamoğlu ''Biz kimsenin geçmişindeki partisine,bağlı olduğu kurumlara bakmaksızın, insanların eğitimine ,liyakatine bakarak hareket etmeye çalıştık' diyor.
Geçiniz Sayın başkan,geçiniz.
Adam Kıbrıs'ın özel üniversitesinden mezun.Aldığı ödüllerin hepsi AKP dönemine ait.Meslekte yükselmesi de keza AKP iktidarında.Bir de AKP Milletvekili adayı olmuş.
Yok mu elinizde şöyle ODTÜ, İTÜ mezunu bir Bilgisayar mühendisi.?Getirmediniz mi mesleğinde zirve yapmış bir kişiyi o makama?
Neyse tabandan yükselen feryat sonuç verdi de adam çekip gitti.
Peki İETT Genel Müdürü neden hala görevde? Bu zatın seçim öncesi sizinle alay eden, aşağılayan sosyal medya mesajlarını ekibinizden hiç kimse görmedi mi?
Kariyer ve başarı mı dediniz?  Arapça bilmeyi kariyer sayıyorsanız o başka.İETT geçen yıl 80 milyon lira zararla kapatmış.Ayrıca Partinizin ,Sayıştay raporları gerekçe gösterilerek İETT hakkında suç duyurusu var. 
Halk Ekmek  Genel Müdürü Salih Bekaroğlu  hakkında ise iddialar muhtelif.FETÖ'cü danışmanlarla çalıştığı söylentileri  havada uçuşuyor.
Bitmedi. Avrupa Yakası İtfaiye Müdürünün seçim öncesi sosyal medyada  İmamoğlu hakkındaki FETÖ'cü iddiaları hala silinmedi.Adam Yalnızca İtfaiye Müdürü  değil, BEM-BİR Sen Şube Başkanı,BİMTAŞ'ta da  Yönetim Kurulu üyesi iyi mi?
Peki  İmamoğlu'nu Belediye Binası önünde protesto eden  itfaiyeci ile sarıklı cübbeli imam da hala görevde mi  acaba?
Olmadı Başkan olmadı.Tamam her yöneticiyi tek başına araştıramazsınız ama , yok mu sizin bir ekibiniz? Danışmanlarınız ne iş yapıyor?
Bırakın liyakat, kariyer iddialarınızı.Geçiniz bir kalemde.Yarın en ufak bir aksaklıkta,tökezlemede hançeri sırtınızın tam ortasına saplayacak kişilerle yola devam etmeyiniz.
İstanbul İl Başkanı gelişmeleri '' Ufak bir yol kazası'' olarak niteliyor.Tamam biz de şimdilik öyle görüyoruz.
Ancak yol kazaları sıklaşırsa , daha büyük bir kazada araç ''Pert''e çıkabilir.Dikkat!