Koç Burcu: Özgüveniniz oldukça yüksek bir gün sizi bekliyor ve bu durum çevrenize yansıyacak.Özellikle iş konusunda size karşı duyulan güveni kaçılayacaksınız.

Boğa Burcu:Aşk konusunda duygusal iniş çıkışlarınızın fazla olacağı bir gün sizi bekliyor.Fiziksel anlamda yorulacağınız bir gün. Vitamin ve takviyelerinizi yanınızdan eksik etmeyin.

İkizler Burcu:Bugün rutini sevmeyen yapınız ön plana çıkacak ve alışılmışın dışında birşeyler yapmak isteyeceksiniz. Gezin ve tadını çıkartın ancak dikkatli olmayı da unutmayın. HErşeyin fazlası zarar.

Yengeç Burcu: Bugün bilinçaltınızın hortlayacağı ve bununla mücadele etmek zorunda kalacağınız bir gün. Dengede kalmayı, abartıya kaçmamayı unutmayın.

Aslan Burcu: Motivasyonunuz oldukça yüksek ve özellikle arkadaş ortamınızda gözle görülür bir şekilde parlıyorsunuz. Desteklerin bol olacağı bir gün.

Başak Burcu: Enerjinizin yüksek olduğu bir gün sizi bekliyor. Çevrenizin veya ailenizin problemleri ile uğraşabilirsiniz. Ancak bu durum bile enerjinizi etkileyemeyecek.

Terazi Burcu: Bugün seyahatleriniz yada seyahat planlarınız gündeme gelebilir. Zihinsel olarak oldukça aktif ve iş bitirici olacağınız bir gün sizi bekliyor.

Akrep Burcu: Bugün aşk hayatınızın canlanacağı bir gün olacak. Duygusal olarak motivasyonunuz yüksek ve partnerinizle romantik zaman geçirmek adına harika.

Yay Burcu: Harcamalarınıza son derece dikkat etmeniz gereken bir gün sizi bekliyor. Bugün alışveriş yapmayı abartabilirsiniz ve gereksiz eşyalara gereksiz paralar verebilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var.

Oğlak Burcu: Bugün sağlığınıza son derece dikkat etmeniz gereken bir gün. İş konusunda oldukça yoğun bir dönem geçiriyor olabilirsiniz ve bünyeniz zayıf düşmüş olabilir.

Kova Burcu: Bugün oldukça stresli bir gün olabilir sizin için. Aslında çok sosyal olmak istemeyip kendinizle kalmak istediğiniz bir gün olabilir. Ancak bu pek mükün değil.

Balık Burcu: Bugün özellikle dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyeceğiniz, kendinize zaman ayıracağınız bir gün sizi bekliyor. Ancak duygusal yara almaya karşı dkkatli olun; ruhsal olarak güçsüz olabilirsiniz.

Keyifli bir gün dilerim.

İletişim:

Instagram: astrolog.ozlemmutlu

Mail adresi: [email protected]