Kovid-19’la uğraşırken, ÇİD virüsü nereden çıktı?” diyeceksiniz… Türkiye’de son zamanlarda ortaya çıkan ve giderek yayılan bu virüsün açılımı şöyle: ‘Çok İleri Demokrasi Virüsü’

ÇİD virüsü, Türkiye’de 2012’de ortaya çıkan İD (İleri Demokrasi) virüsünün daha tehlikeli bir mutantı ve daha ağır belirtilere yol açıyor. Sinsi sinsi yayılarak, 2016 Temmuz’unda patlak veren FETÖ virüsüne de benzer özellikler taşıyor. Tıpkı onun gibi, öncelikli olarak belli hedeflere yoğun biçimde saldırıyor, örneğin Atatürkçülere. FETÖ virüsü aktif görevdekilere saldırmıştı, ÇİD virüsü ise emeklileri hedef alıyor; aktif görevde Atatürkçü kalmadığı için belki de. FETÖ virüsünün kaynağının Pennsylvania olduğu belirlenmişti; Montrö ve Lozan gibi odakları hedef alması nedeniyle, ÇİD virüsünün kökeninin de ABD olabileceği söyleniyor. ÇİD virüsünün hedefinde bazı özel sayılar var; 128 örneğin. Açık havada bile olsa, virüs bu sayının etrafında yoğunlaşıveriyor ki ne tıp ne de hukuk buna anlam veremiyor.

ÇİD virüsü ile Kovid-19 Birlikteliği (Kovid-128)

ÇİD virüsü Kovid-19’la bir araya gelince, ortaya daha tehlikeli bir tablo ortaya çıkıyor. Her iki enfeksiyon, birbirinin olumsuz etkilerini arttırıyor ve bu birlikteliği Kovid-128 olarak adlandıranlar var.

Kovid-19 yardımı ve basın aracılığı ile yayılıp, göz ve kulak yoluyla beyne ulaşan ÇİD virüsü, buradaki korku reseptörlerini uyarıyor. Aktif hale gelen korku hücreleri, vücuttaki savunma hücrelerini felce uğratarak, organizmanın tepki vermemesine yol açıyor.

Kovid-128’in hızla yayılması ve yol açtığı beyin ve akıl tutulumu sonucu, ortaya garip kararlar çıkabiliyor. Lebalep dolu kapalı salonlarda toplanmak serbestken, binanın dışına pankart asmanın Kovid-19 gerekçesiyle yasaklanması, iyi bir Kovid-128 belirtisi, örneğin. Bir başka örnek de FETÖ virüsünü yayanlar serbestçe dolaşırken, FETÖ’nün saldırdığı hedeflerin kelepçelenmesi…

ÇİD Virüsünden Korunma ve Tedavi

Benzer bir enfeksiyon Osmanlı’nın son döneminde de görülmüş. Ata Türk adlı bir doktor bu hastalığa 6 ilaçtan oluşan bir reçete uygulamış ve ‘Hasta Adam’ı iyileştirivermiş. Yani tedavi mevcut; bu reçeteyi uygulayacak sağlık ekibine yetki verilmesi gerekiyor.

Başka ne yapılabilir derseniz, ÇİD virüsüne karşı geliştirilmiş bir aşı ve bir antibiyotik daha mevcut. Aşının adı “Cesaret”, antibiyotiğinki ise “Mizah”. İkisi bir arada ve yaygın kullanıldığında, ÇİD virüsünün olumsuz etkileri yok oluyor.

Beyninizden Atatürk, yüreğinizden cesaret, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Bu yazıyı paylaşınca kendinizi daha iyi hissedecek, tüm virüslere karşı bağışıklık düzeyinizi arttıracaksınız.

FETÖ virüsünün sonu ne olduysa, ÇİD virüsününki de o olacak.

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK…