Bugüne kadar AK Parti ve MHP’ye oy veren sevgili dostlar. Tekrarlanacak İstanbul seçimleri, Türkiye için bir dönüm noktası olacak. Sizlerin düşünceleri ve vereceğiniz karar çok önemli; İstanbul’da yaşamasanız ve oy kullanmayacak olsanız bile…

Destekleyeceğiniz kişi veya kişileri seçerken, ‘Müslüman’ ve ‘Türk’ olmalarına önem veriyorsunuz, doğal olarak. İmamoğlu’nun görevden alınmasına yol açan gerekçeli kararı biliyorsunuz; sayfalarca yazının içinde ne bir hukuki gerekçe var, ne de hırsızlık veya çalmaya yönelik bir suçlama veya tespit. Bir Müslüman olarak düşünün, lütfen. Ramazan gününde kul hakkı yiyenler, iftira atanlar ve yalan söyleyenler ‘Gerçek Müslüman’ olabilirler mi?

İmamoğlu’nun söylediklerini ve yaptıklarını düşünün. Kendisine oy vermeyenler dahil, herkesle kucaklaşmak istiyor, sözlerinde sevgi, güzellik, mutluluk, dürüstlük, mütevazılık, paylaşım var; yalan, iftira, kibir yok. İftarını halkıyla açıyor, yüzlerce korumayla gezmiyor. Hangisi ‘Gerçek Müslüman’a daha çok uyuyor?

İmamoğlu, ‘Gerçek İslam’ın, ‘Gerçek Müslümanlığın’ ancak başkalarının inançlarına saygı göstererek gerçekleşebileceğini çok iyi kavramış, gerçek bir Müslüman ve kendisini bu nedenle de çok takdir ediyorum.

Gelelim Türklük konusuna… Ne demiş ezanımızı ve bayrağımızı borçlu olduğumuz Ulu Önderimiz Atatürk?

“Ne mutlu Türk’üm diyene”

Ayrıca demiş ki: “Diyarbakırlı, Vanlı, Erzurumlu, Trabzonlu, İstanbullu, Trakyalı ve Makedonyalı, hep aynı cevherin damarlarıdır. Bu damarlar, birbirini tanısın. Türk milletinin toplumsal düzenini bozmaya yönelik çabalar boğulmaya mahkûmdur. Türk milleti kendinin ve memleketinin yüksek menfaatleri aleyhine çalışmak isteyen bozguncu, alçak, vatansız ve milliyetsiz beyinsizlerin saçmalamalarındaki gizli ve kirli emelleri anlamayacak ve onlara hoşgörü gösterecek bir topluluk değildir.”

Türkiye’yi ileri götürecek zihniyet, ırka dayalı olmayan ‘Atatürk Milliyetçiliği’ işte budur…

Atatürk Makedonyalı idi, ben Giritliyim. Sizler, atalarınız, kim bilir nerelerden geldiler… Kökenlerimiz nerelere uzanırsa uzansın, “Türk’üm” demekten mutluluk duyduğumuz sürece, kimse bizleri bölemez. TC’yi kaldıranlar ve her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlar bile…

Sahi ne oldu ‘Beka sorunu’na? Unutuluverdi, aniden. Tıpkı yıllar önce vaat edip, unuttukları ‘Çılgın’ Kanal Projesi gibi!

Sonuç

Önceden AK Parti ve MHP’ye oy vermiş sevgili dostlarım.

Bundan sonra; kul hakkı yiyenlerin, iftira atanların, yalan söyleyenlerin, aşırı zenginleşenlerin, TC’yi kaldıranların, her tür milliyetçiliği ayaklar altına alanların, teröristlerle pazarlık yapanların, dün söylediklerinin tam tersini dile getirenlerin, halkı bölenlerin, kutuplaştıranların, nefret tohumu ekenlerin yanında olmayın. Yalanlara kanmayın, lütfen.

Bundan sonraki seçimlerde oylarınızı Gerçek Müslümanlara ve Gerçek Milliyetçilere verin.

Gelin birlikte “Gerçek Türkiye İttifakı”nı oluşturalım…

Benzer düşüncedeyseniz, yazıyı dostlarınızla paylaşmanız ricasıyla...