Koç Burcu
Bugün kimseye kulak asmamalı ve bildiğiniz doğrulardan vazgeçmemelisiniz. Sadece kendi iç sesinizi dinleyin. Ancak özellikle iliki ilişkilerinizde kırıcı olmamaya da dikkat etmelisiniz; egonuzun ön planda olduğu bir gün.

Boğa Burcu
Her türlü ilişkide fazla ısrarcı bir uslüp takınmamaya dikkat etmelisiniz. Belki de büyükler ve çevreniz doğru söylüyordur, ne dersiniz? Bu defa kendi inatçı yapınızı esneterek, çevrenize kulak kabartma vakti.

İkizler Burcu
Problemli bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Sıkıntılı günler ve sağlıkla ilgili problemler artık geride kaldı. Şuan tek yapmanız gereken planların içinde boğulmak yerine an'da kalmak ve herşeyi akışa bırakmak. Güzel fırsatlar geliyor.

Yengeç Burcu
Bugün anahtar kelimeniz 'iletişim'.. Özellikle ikili ilişkilerden kaynaklı sorunlarınızın temel nedeni iletişim problemi yaşamanız. İş hayatınızda ise fazla sabırlı yapınız bu defa kaybettirebilir. Eğer bir sorun varsa açıkca üstlerinizle konuşmayı deneyin.

Aslan Burcu
İlişkiler yönünde baskıcı bir tutum sergiliyor olabilirsiniz ve bu durum karşı tarafı initebilir, farkında olmanızda yarar var. İş yaşantısında ise son dönem denemediğiniz sektör yada işleri deniyor olabilirsiniz. Bugün ise fırsatlar günü sizin için,değerlendirin derim.

Başak Burcu
Son dönem iş hayatınız başarılı bir şekilde ilerliyor ama bugün hata yapmanız çok muhtemel. O yüzden son derece dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda ise kendinizi sorgulamanız gereken bir dönem.

Terazi Burcu
Günün en duygusalı sizlersiniz ve bu durum sizi aşırı hassas,alıngan yapıyor. Bunun bilincinde olarak hareket etmeniz ve mantığınızı devreye sokmanız size kazandıracak. Ayrıca çok yaratıcı,verimli bir gün olacak sizler için,değerlendirmeniz temennisiyle.

Akrep Burcu
İş hayatınızda oldukça yoğun ve yorucu bir gün sizi bekliyor. Fazla yorulmamak istiyoranız detaylarda boğulmayın ve işlerinize büyük resimden bakmayı deneyin. İkili ilişkinizde ise pek birbirinizi anlamaya çalışmıyorsunuz. Daha empatik olmanızda fayda var.

Yay Burcu
Duygularınızda uç noktalardasınız ve iniş çıkışlar yaşıyorsunuz. Bu durum ikili ilişkileriniz açısından yorucu olabilir. İş konusunda birşeyler sizi tatmin etmiyor, hırslarınıza yenilmek yerine belkide yapabileceğinizin en iyisinin bu olduğunu düşünün.

Oğlak Burcu
İş hayatı, varsa ortaklı işleriniz son dönem sizi bir hayli yordu. Öyle ki bugün ilişkinize dahi tahammülünüz olmayabilir. Daha anlayışlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Aileniz ve çevreniz ise daima yanınızdalar,unutmayın.

Kova Burcu
Bazı problemler halen çözülmüyorsa, bugün olaylara farklı bir pencereden bakma zamanı gelmiş demektir. Geçmişle ilgili tüm sayfaları kapatmak ve şifalanmak için harika bir gün. işyerinde çalışma arkadaşlarınız yada üstleriniz biraz canınızı sıkabilir; motivasyonunuzu düşürmeyin.

Balık Burcu
Bugün bir kez daha anlayacağınız nokta çevrenize fazla güvenmemek olacak. Herşeyden önce kendinize güvenmeyi ve bazı sırların kendinizde kalması gerektiğini artık bilmelisiniz. İkili ilişkiler adına ise bazı sorumlulukları üstlenmenin artık zamanı geldi diyor gökyüzü.