Koç Burcu: Bugün kendinizi gergin ve huzursuz hissetmeniz çok normal. İşlerinizle ilgili birşeyleri yoluna sokamayabilirsiniz ve planlama konusunda zorluklar yaşamanız muhtemeldir.Çevrenizin fikirlerini değerlendirin.

Boğa Burcu: Bugün enerjiniz oldukça güzel ve bunu değerlendirmeniz şart. Kendi iç dünyanızda yolculuğunuz devam ediyor ve bir müddet daha edecek. İstediğiniz başarı sizinle olacak, şüpheniz olmasın.

İkizler Burcu: İş hayatınızda ve sosyal hayatınızda birşeyler değişiyor. Değişimi sevmenize rağmen bu defa sizi zorlayabilir. Çevrenizle fikir çatışması söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu: Çok yönlü çalışmalarınızla göz dolduruyorsunuz ve çalışmalarınız oldukça ilgi görüyor. Bugün hareketlisiniz ve motivasyonunuz yüksek. Elinize aldığınız her türlü zorlu işin ve durumun üstesinden gelebileceksiniz.

Aslan Burcu: İkili ilişkilerde oldukça başarılı olacağınız bir gün bugün. Sevdiğinizle sıradışı birgün yaşayabilirsiniz. Arkadaş ortamından süpriz ilişki teklifleri hazır olun.

Başak Burcu: Bugün ayaklarınız yere sağlam basacak ve hayalperest davranışlardan uzak duracaksınız. Sosyal yaşamınızda bazı problemler söz konusu olabilir. Evinizle ilgili yoğun bir temponun içinde olabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün gündeminiz kardeşleriniz olacak; onlarla ilgilenebilir ve iletişim trafiğinde olabilirsiniz.Gün içerisinde özellikle duygularınız konusunda ikilem yaşamanız muhtemel. Fevri davranışlar sergilemek yerine sabırlı olmalısınız.

Akrep Burcu: İletişim konusunda başarılı olacağınız bir gün ve bu durum maddi konularda da bazı rahatlamalar getirebilir. Risk almaktan kaçınmalısınız.

Yay Burcu:Bugün yarım kalan projelerinizi ve işlerinizi tamamlamanız gereken bir gün. İçinizde muhteşem bir enerji var ve bunu çevrenize çok güzel şekilde yansıtıyorsunuz. İkili ilişkilerde şanslı olacağınız bir gün.

Oğlak Burcu:Katı ve değişmez bakış açınızı bugün esnekleştirmeniz gerekiyor. Geniş bakış açısına sahip olmanız bugün sizi öne geçirecek ve takdir göreceksiniz.

Kova Burcu:Sosyal olarak aktif olacağınız ve pozitif enerjilerin içinde olduğunuz bir gün sizi bekliyor. Bugün kendinizle başbaşa kalmak size iyi gelmeyecektir. Akşam dostlarınızla muhakkak sosyalleşin.

Balık Burcu:Liderliğinizin ön planda olacağı bir gün sizleri bekliyor. Çevreniz tarafından dikkat çekiyor ve takdir ediliyorsunuz. Keyfini çıkartın.