İkinci Lig Beyaz Grup'ta sezona Kartepe kampında hazırlanan Altay'da Ferdi, hırsıyla dikkat çekiyor. Geçen sezon 3'üncü Lig'de özellikle play off etabında gösterdiği performansla beğeni toplayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Altay'da kalmaktan büyük mutluluk duyduğunu, yeni sezonda camiaya bir şampiyonluk daha yaşatmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Ferdi, "Kartepe'de iyi bir hava yakaladık. Moralimiz yerinde. Tüm takım arkadaşlarım üst düzeyde gayret gösteriyor. Hazırlıklara erken başlamamız büyük avantaj olacak. Erken form tutup ligi ilk haftalarda domine edeceğimize inanıyorum" dedi.

Gaziantepspor altyapısından yetişen ve geçen sezon Amedspor'dan transfer edilen Ferdi, 3 play off, 15 lig ve 1 kupa maçında görev almış, bu müsabakaların 8'inde ilk 11'de sahaya çıkıp 3 gol kaydetmişti.

Öte yandan Altay, Kartepe kampındaki ilk ve tek hazırlık maçını 27 Temmuz Perşembe günü Gölcükspor ile oynayacak. Siyah beyazlı ekip, geçen sezon 3. Lig 1. Grup'ta mücadele ettiği rakibiyle yenilenen kadrosuyla karşılaştıktan sonra 29 Temmuz'da kampı noktalayıp İzmir'e dönüş yapacak.