Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İzmir programı netleşti.

Ankara’dan sabah saatlerinde karayoluyla İzmir’e hareket edecek olan Bahçeli’yi, Bornova Belkahve mevkiinde kalabalık partili grubu karşılayacak. Lider Bahçeli İzmir eski fuar alanı 3 numaralı holde saat 15.00’de yapılacak Bölge İstişare Toplantısına katılarak burada kürsüye çıkacak.

İzmir lideri bekliyor


MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin her zaman olduğu gibi İzmir’de coşkuyla ve heyecanla karşılanacağını belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Hareketin Lideri, Türkiye ve Türk Milleti sevdalısı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi sabırla ve heyecanla bekliyoruz. Lider Devlet Bahçeli’yi partililerimiz kadar İzmirli vatandaşlarımızda bekliyor. Bizde kıymetli İzmirli hemşehrilerimizi eski fuar alanı-Kültürpark 3 numaralı holde gerçekleştireceğimiz Bölge İstişare Toplantısına bekliyoruz” dedi.

“Hazırlıklar tamam”


İzmir merkez ve ilçelerinde Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli’nin geleceğinin duyurulduğu ve gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığını sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Genel Başkanımızı kalabalık teşkilat grubuyla birlikte Belkahve Mevkiinde karşılayacağız. Liderimiz karşılamanın ardından saat 15.00’de eski Fuar alanı 3 numaralı holde gerçekleştireceğimiz İzmir Bölge İstişare toplantısına katılacak. Milliyetçi Hareket Partisi mensupları, Partimize gönül verenler ve İzmirli hemşehrilerimizin geniş katılım sağlayacağı toplantıda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, kıymetli İzmirlilere ve Türk Milletine seslenecek” diye konuştu.

Akşener'de İzmir'de olacak


İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, yarın (Pazar) İzmir’e gelecek. Akşener’in İzmir’deki ilk durağı Bergama olacak. Saat 13.00’te Bergamalılar’a seslenecek olan Akşener, daha sonra Manisa’ya geçecek. Saat 15.00’te de Manisa’da miting yapacak olan Meral Akşener, daha sonra tekrar İzmir’e dönecek. Saat 17.00’de Tire ilçesine geçecek olan Akşener, burada da halkla bir araya gelecek. Akşener’in son durağı ise Gündoğdu Meydanı olacak. Akşener, binlerce kişinin katılması beklenen iftar yemeğinde İzmirliler ile buluşacak.