Günümüz ikili ilişkilerinin neden saman alevi gibi kısa süreli olduğuna taptaze bir örnek;
Kötü günleri geride bırakan, kariyerine kaldığı yerden devam eden Deniz Seki, iki hafta önce galerici Murat Karabova ile yakınlaştı.
Çiftin romantik görüntüleri Seren Serengil ile Yaşar İpek’in nişanında ilk kez gün yüzüne çıktı. Deniz aşkla bakıyor, Murat etrafında pervane olmuş dönüyordu.
‘Maşallah’ demeye kalmadı, Deniz Seki ile işletmeci Tayfun Topal önce Çeşme’de sonra İstanbul’da el ele yakalandı.
Murat Karabova, "Deniz Hanım’la güzel vakit geçirdik. Yakın çevresi, bizim görüşmemize karışmaya başladı. ‘Yakıştınız el ele çıkın’ dediler. Deniz’e bu tür ilişkide kimseyi dinlemeyeceğimi, gerçeklerle yaşayacağımı ve gerçeklerle yaşatacağımı anlattım. Bu konularda titiz bir adamım. Bir hafta 10 gün birbirimize müsaade edelim. Nerede olacağımızı, ne şekilde olacağımızı görelim dedik. Deniz beni Çeşme’ye çağırdı. Ben gitmedim, işlerim vardı. Sonra da Çeşme’de bir takım şeyler gördük...” dedi.
Söz konusu gelişmelerle ilgili, kendisini ilişki gurusu ilan eden Seren Serengil’in yorumu ilginçti; “Deniz güzel ve şöhretli kadın. Etrafında O’nunla birlikte olmak isteyen çok. Murat Karabova’dan istediği ilgiyi göremeyince öbür tarafa gitti. Yalnızlık da bir yere kadar... Bence O’nu bu duruma Murat Bey itti...Tayfun’la birlikteyken de Murat’a mesaj attı...”

‘Aşk öyle bir büyü ki...’ diye başlayan ağdalı, manalı sözlere imza atan Deniz Seki, son yaşadıklarını şarkı yapsa duygularını nasıl anlatırdı acaba? O üç kelime, bu baş döndüren trafiğin neresinde çok merak ettim.