İtfaiyeciler doğa için yürüdü
İtfaiyeciler doğa için yürüdü
İçeriği Görüntüle

ESHOT Genel Müdürlüğü’nde görev yapan kadın şoförlerden Zerrin Tuncay Karadavut, Anneler Günü’nde unutamayacağı bir sürprizle karşılaştı. 472 numaralı İşçi Evleri – Tınaztepe hattında görev yapan Karadavut’un dördüz çocukları, Buca’daki Papatya Durağı’nda annelerini ellerinde çiçeklerle bekledi.
Otobüsün durağa yanaşmasının ardından araca binen çocuklar, annelerine sarılarak Anneler Günü’nü kutladı. Yolcuların da tanıklık ettiği sürpriz sırasında duygusal anlar yaşandı.

Sürpriz karşısında duygulanan Karadavut, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle anlattı:
“Beklemiyordum, hazırlıksız yakalandım. Bu sürpriz çok hoşuma gitti. Çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Heyecanlı bir gün, Anneler Günü. Bu duyguyu yaşamak için anne olmak gerekiyormuş; Yaradan bana bir değil dört çocuk verdi.”

D I R E K S I Y O N B A S I N D A K I A N N E Y E D O R D U Z L E R I N D 1303326 387528
Yaklaşık 300 kadın şoförün görev yaptığı ESHOT’ta çalışmaktan memnun olduğunu söyleyen Karadavut, otobüs şoförlüğünü çocukluğundan beri severek yaptığını belirtti. “İşim zevkli ama bir o kadar da yorucu. Otobüs kullanmayı seviyorum. Çocukluğumdan beri araba kullanıyorum. Çocuklarıma da yavaş yavaş öğretmeye başladım. Babalarıyla birlikte motor sürüyorlar. Trafiğe çıktığımda kendimin ve yolcularımın güvenliğini düşünüyorum. Herkesin evine sağlıklı gitmesini istiyoruz. Herkesin bekleyeni var. Ben gelmeden çocuklarım bensiz uyumuyor.”


“Annemle gurur duyuyorum”


Karadavut’un çocukları da anneleriyle yaşadıkları anların kendileri için çok özel olduğunu söyledi.
Kumsal Nazik, “Annemi direksiyon başında görmek beni çok mutlu ediyor. Onu çalışırken izlemek gurur verici” dedi. Ömer ise sürpriz anını, “Annem geldiğinde bizi öptü, sarıldı. O an çok duygulandım, çok güzeldi” sözleriyle anlattı. Kayra da annesini beklerken heyecanlandığını belirterek, “Onu görünce dünyanın en mutlu çocuğu gibi hissettim” dedi. Doruk ise “Annemi görünce çok heyecanlandım. Otobüsüne bindik, birlikte gezdik ve fotoğraf çektirdik. Annemi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi