İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin, Türkiye Gazeteciler Sendikası ve Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte Avrupa Birliği desteğiyle yürüttüğü ‘Medya Özgürlüğüne Destek – Güçlü Dayanışma, Güçlü Medya’ projesi kapsamında bölge il eğitimleri başlıyor.

Eğitim programının ilk durağı Aydın olacak. Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti iş birliği ile 28 Nisan 2026 Salı günü saat 10.30’da Aydın Fibar Hotel Zincirlihan’da düzenlenecek programda gazeteciler, gün boyu alanında uzman isimlerle bir araya gelecek.

Program kapsamında; ‘Dijital Medya ve Yapay Zekâ’, ‘Yapay Zekâ Uygulamaları ile İçerik Üretimi’ ve ‘Basın Kanunu’na Göre Haklarımız’ başlıklarında kapsamlı eğitimler gerçekleştirilecek.

MEB açıkladı! !Bursluluk sınavı giriş belgeleri erişime açıldı
MEB açıkladı! !Bursluluk sınavı giriş belgeleri erişime açıldı
İçeriği Görüntüle

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, mesleki dayanışmayı güçlendirmeyi ve gazetecilerin dijital dönüşüm sürecine uyumunu desteklemeyi amaçlayan eğitim programına, Aydınlı meslektaşlarını davet etti.

Kaynak: Haber Merkezi