Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile oyuncu eşi Şükran Ovalı’nın yolunda giden, güzel bir evlilikleri var. Yakında da aralarına bir kız bebek katılacak... Birliktelikleri ömürlü olsun, çok yakışıyorlar. Ancak evlendikleri günden beri üçüncü kişinin yarattığı gerilim ve huzursuzlukla boğuşuyorlar. Caner Erkin’in ilk eşi Asena Atalay, ikiliye göz açtırmıyor.
Bir kaç yıl geriye gidelim... Caner ile evliyken Asena hakkındaki dedikoduların ardı arkası kesilmezdi.
Popçu Berkay’la bir alışveriş merkezinin bebek emzirme odasından çıkarken görüntülenen Asena hakkında ‘eşine ihanet” ediyor iddiaları ortaya atılmıştı. Genç kadının adı bir ara da işadamı Mehmet Dinçer’le anılmıştı. Berkay’ın arabası kurşunlandığında Asena emniyete çağrılmış ve ifadesi alınmıştı.

Caner Erkin tüm olanlara hep sessiz kaldı. Dahası karısının yanında durdu. Bel altından vurmanın sık yaşandığı, erkek egemen bir spor dalının ünlü temsilcisi olarak kimbilir içinde ne fırtınalar yaşadı, ne acılar çekti, ama tek kelime etmedi. Yakın çevresine ‘oğlum Çınar için susuyorum’ dediği konuşuldu.

Aynı Asena oğlunun babası yeni bir evlilik yapınca dava üstüne dava açmaya başladı. Dudak uçuklatan tazminatlar talep etti. Futbolcunun mal varlıklarına tedbir kararları aldırtmaya çalıştı. Husumet kolay bitecek gibi görünmüyor. Belli ki ikili mahkeme koridorlarında daha çok karşılaşacak.
Keşke ünlü futbolcu zamanında susmasaydı. İpliği pazara çıkarsaydı...Önceki gün yedinci yaşını kutlayan dünya şekeri oğlunun velayetini o zaman alsaydı.

Faytona binme atlar ölüyor


İstanbul adalarında faytonlara koşulan atlara eziyet bitmek bilmiyor. Hafta içinde Büyükada’da bir hayvancık daha sıcağa ve yüke dayanamadı, yol ortasında yığılıp kaldı. Bu görüntünün sosyal medyada paylaşımından sonra Faytona Binme Atlar Ölüyor Platformu’nun başlattığı kampanyada 24 saatte, 35 bin imza toplandı. Aynı saatlerde gazeteci- yazar Mine Kırıkkanat twitter hesabından “Faytoncuların eğitilmesi, atına iyi bakmayana ağır cezalar verilmesi hem daha insani, hem daha vicdani çözümdür. Çünkü faytonculuk yasaklanırsa, motorlu araba lobisi ballı paralar kazanacak, faytoncular işsiz kalacak ve o zavallı atları mezbahaya gönderecekler!” diye yazdı ve ‘en eğitimlisi böyle düşünüyorsa cahili ne yapar’ dedirtti.