Koç: Bugün duygusal ilişkilerinizde sadece kalbinizin değil mantığınızın da uyuşmasına önem vereceksiniz. Fazla iyi niyetinizi belli etmeniz başınıza bela olabilir, dikkat.

Boğa: Bugün çok duygusal olduğunuz ve herşeyden çabuk etkileneceğiniz bir gün. Bunun yanısıra iletişiminiz çok güçlü ve bunu değerlendirmelisiniz. Planlarınızı kısa vadeli değil, uzun vadeli yapmanız gereken bir süreç önünüzde.

İkizler: Bugün olabildiğince kendiniz gibisiniz ve önceliğiniz kendiniz olacak. Olaylara bakış açınız pozitif olacak ancak bu durum bazı yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirebilir. İletişimsel bozukluklara dikkat etmelisiniz.

Yengeç: Bugün hem çalışma hayatınızı hem de duygusal hayatınızı çok güzel dengelediğiniz bir gün. Özellikle iş hayatında destekleyen ve paylaşımcı yapınızla göz dolduracaksınız.

Aslan: Hayata bakış açısı ve perspektifi geniş kişilerle bugün bir arada olmak isteyeceksiniz. Dostlarınızla güzel vakit geçirebilir, keyifli telefon sohbetleri yapabilirsiniz.

Başak: Bugün çevrenizin sizi anlaması pek mümkün olmayabilir. Zihinsel faaliyetiniz o kadar yoğun ve hızlı çalışıyor ki size yetişmenin imkanı yok. Herşeyi fazla kafaya takmayın ve alıngan davranmayın.

Terazi: Bugün enerjiniz harika! Ancak çevrenizin dediklerine ve yaptığı yorumlara çok kafa yoruyorsunuz. Bu güzel enerjinin tadını çıkartın ve herkese kulağınızı tıkayın.

Akrep: Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Bazı konularda karar vermeniz zor gibi duruyor. Sakin olun ve herşeyin iyi yönünden bakıp, karar vermekte acele etmeyin.

Yay: Bugün maddi konular sizin için önem kazanıyor ve iş ile ilgili konularda güzel kararlar alabilirsiniz. Sosyalleşmeyi bu dönem unutmayın.

Oğlak: Bugün duygusal açıdan stresli bir gün yaşayabilirsiniz. İlişkinizde son dönem hep karşı tarafın isteklerini uygulamış olmak kendinizi sıkışmış ruh halinde hissettirebilir. Kendinizi karşı tarafa tam anlamıyla ifade etmelisiniz.

Kova: Bugün çevreniz tarafından arkanızdan konuşulan konular kulağınıza gelebilir. Birşeyleri sıradışı yaşamak istemeniz belki de buna sebep oluyordur. Üzülmek yerine, değiştirmeniz gereken tavır ve davranışlarınız olduğunu unutmayın.

Balık: Bugün sezgilerinize güvenmeniz gereken bir gün olacak. Aldığınız kararlar da temkinli olmak yerine sezgisel davranmanız size kazandıracaktır. Biraz rahatlamaya çalışın.