İki çocuğunun annesi Emina Jahovic'le 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz Haziran'da bitiren Mustafa Sandal özel hayatındaki tuhaflıklarıyla bir hayranı olarak benim gözümde marka değerini düşürüyor.
Dışarıdan örnek gibi görünen evlilik, iddialara göre ünlü popçunun sosyetenin önemli isimlerinden biriyle olan ilişkisi yüzünden bitti. İkili son dönemlerde tanık olduğumuz boşanmaların aksine, kavgasız, gürültüsüz çirkinleşmeden yollarını ayırdı.
Emina şimdilerde bir dönem Hülya Avşar'la da aşk yaşayan Sadettin Saran'la birlikte...
Mustafa Sandal ise daldan dala, daldan dala...
Önce Ceren Hindistan'a sosyal medya hesabından yazdığı aşk dolu mesajlar ifşa oldu. Ergenlere taş çıkarmıştı...
“Sen çok güzelsin, ben yakışıklı, neden sevgili olmuyoruz?”
"Tek sıkıntı sana bakarken yaşanılacak konsantrasyon bozukluğu.” "Bana sana aşık olmaktan başka çare bırakmadın beni flörtle kandıramazsın."
"Yan yana fotoğraflarda ne kadar güzel duruyoruz."
"Bana fotoğraf atar mısın gözlerine bakmak istiyorum."
Sonrasında ise Ceren Hindistan'a bu methiyeleri düzen popçunun o sıralarda oyuncu Irmak Ünal ile birlikte olduğu iddia edildi.
Sandal son olarak iki oğluyla birlikte gittiği Londra'da, İzmirli şarkıcı Serel Yereli ile bir araya geldi. Birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından “Londra'dan sevgilerle... Serel Yereli ile birlikte keyifli bir akşam yemeği sonrası. Çok güzel yerlere gidecek maşallah” mesajıyla paylaştı.
22 yaşındaki Serel Yereli hemen gardını aldı... Olası bir aşk dedikodusuna adı karışmasın diye 48 yaşındaki sanatçıyı fena bombaladı...
“Mustafa Londra’ya gelmeden önce mail atmıştı. Müzik hakkında, hayat hakkında buluşup konuşalım, ne yapıyorsun Londra’da diye. E adam rica etmiş, Türkiye’de bir kariyeri var. Ben de kıramadım olur dedim, buluştuk. Çocuklar da çok tatlıydı, güzel bir yemek oldu. Büyüğüm kendisi, ne deseydim, olmaz diyemedim. Ben burada çok ciddi kariyer kurmaya çalışıyorum. Mustafa ile müzik ya da düet gibi bir çalışmamız olmayacak...”
O gün bugündür sesi çıkmıyor Sandal'ın...Çıkmasın da... Gözaltı torbalarını aldırmış olabilirsin ama yaşına başına uygun davran derim, şarkılarını pek sevdiğim Musti.