Klasiktir… Yıl sonunda bütün bir sene magazin gündeminin en çok konuşulanları hatırlanır, hatırlatılır… Benim listemin ilk sıralarına bir göz atalım:
– 20 yaşındayken evli, iki çocuklu Acun Ilıcalı ile kör göze parmak yasak aşk yaşayan bir de çocuk yapan, sekizinci yıl sonunda nikah masasına oturan Şeyma Subaşı boşandı. Boşandığından beri de gündemde kalmak için ciddi bir performans harcıyor. Sosyal medyadaki son paylaşımlarından birinde amuda kalktı mesela!.. Belli ki şöhretini yitirmemek için türlü şovlar peşinde.
– Sıla ile Ahmet Kural arasında yaşanan ‘dayak’ iddiası davalık. Mahkemenin nasıl sonuçlanacağı merak konusu. Ünlü popçunun özel hastaneden aldığı darp raporuna, adli tıp uzmanları ‘tıbben kabul edilemez” dedi. Sıla da verdiği bir röportajda dayak yediğinin altını bir kere daha çizdi.
– Arda Turan yalnız gittiği bir gece kulübünde popçu Berkay’ın karısına iltifat edince kızılca kıyamet koptu. Çakır keyif ortamdan dışarı taşan kavgada Arda, Berkay’ın burnunu kırdı. Berkay şimdilerde futbolcuya tazminat davası açmaya hazırlanıyor.
– Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi’nde okudukları yıllarda hayranı olduğu Defne Samyeli ile aşk yaşıyor. Yakın çevresine göre bu aşk komedyene çok iyi geldi. Zaten Cem Yılmaz kameralar önünde sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Çok yakıştılar…
– Sosyal sorumluluk projelerinde görev almasıyla da tanınan Mert Fırat ile İdil Fırat’ın fazlaca tantanalı kına geceleri dillere düştü. İdil Fırat salona, erkek dansçıların taşıdığı tahtırevanla girdi. İkilinin nikahına gelinin babası Önder Fırat katılmadı, dedikodular aldı yürüdü.
– Tarkan ile eşi Pınar bir evlat sahibi oldu. Popçu, kızı Liya ile yakından ilgilenmek adına konserlerini erteledi. Son günlerde bir kola reklamı ile ekranlara gelen Megastar’ın keyfine diyecek yok…
– Emina Jahovic’den boşandıktan sonra Mustafa Sandal’a bir haller oldu. Sosyal medyadan gözüne kestirdiği güzellere methiyeler düzen popçunun yazışmaları ortalara saçıldı. Saçılmaya da devam ediyor.
– Aleyna Tilki ile aranjör Emrah Karaduman’a 500 bin lira kazandıran Dipsiz Kuyu şarkısının, 29 yıl önce Bergen’in seslendirdiği Yıllar Affetmez ile olan benzerliği ‘bu kadar da olmaz” dedirtti. Şarkı sözü yazarı, şair Ahmet Selçuk İlkan mahkemede hak peşinde…
2019 şöhretler dünyasının başına ne çoraplar örecek yaşayıp görelim bakalım..