Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Kuzeyşehir Projesi 3. Etap'taki dairelerin satış ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ihale salonunda gerçekleştirilecek.

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler, ihale şartnamesini Yatırım İzleme Müdürlüğü İhale Biriminden 200 Türk Lirası karşılığında satın alabilir.

GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI

  1. İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler,  geçici teminatı hangi konut için yatırmış ise sadece o konut ihalesine girebileceklerdir. Her daire için ayrı geçici teminat sunmak zorundadır.

  2. Satışı yapılacak olan konutların %3 geçici teminat miktarı yukarıda belirtilmiştir. Teminat için ödemeler, Başkanlığımızın Vakıfbank Gaziantep Şubesi IBAN No: TR85 0001 5001 5800 7312 1964 57 nolu hesabına yatırılacaktır.

  3. Başkanlığımızın Vakıflar Bankası Gaziantep Şubesindeki hesabına, satışı yapılacak olan konut teminatları ile ilgili Banka dekontunun açıklama kısmında müracaat edilecek konutun bilgileri belirtilmelidir.

  4. İhaleye iştirak edeceklerin, aşağıda istediğimiz belgelerle birlikte İhale Birimine en geç son başvuru tarihinde sıra alındılar karşılığında vermeleri, ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak, postadaki vakit gecikmeler İhale Komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir

Detaylı bilgi için tıklayınız.