Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinin final yapmasının hemen ardından radikal bir karar alarak imajını yeniledi. Seyran karakteriyle özdeşleşen doğal görünümünü geride bırakan ünlü oyuncu, saçlarını sarıya boyayarak sosyal medyada gündem oldu. “Yes blonde hair” notuyla yaptığı paylaşım, hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı. “Eşsiz bir güzellik” ve “Allah nazardan saklasın” yorumları, Saraçoğlu’nun yeni tarzının ne kadar beğenildiğini gözler önüne serdi.

Washington dönüşü İstanbul’da görüntülendi

Kısa süre önce Washington’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından İstanbul’a dönen Afra Saraçoğlu, önceki gün bir parkta objektiflere takıldı. Yanında bulunan birkaç güvenlik görevlisiyle yürüyen oyuncu, çevredekilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Saraçoğlu, tempolu çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyledi.

“Yeni projelere bakıyoruz, değerlendiriyoruz”

Ünlü oyuncu, yakın zamanda bir reklam filmi çekimi için kamera karşısına geçtiğini ve şimdi başka bir işin çekimine yetişmeye çalıştığını belirtti. Yeni projelerle ilgili yöneltilen soruya ise “Eh işte, bakıyoruz, okuyoruz bir şeyler” yanıtını veren Saraçoğlu, şu anda teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu ifade etti. Oyuncunun bu sözleri, yakın zamanda yeniden ekranlara dönmeye hazırlandığının sinyallerini verdi.

Seda Bakan ve Hadise'nin dostluğu 'Esas Oğlan' sonrası çatırdadı! Seda Bakan ve Hadise'nin dostluğu 'Esas Oğlan' sonrası çatırdadı!

Yazı tatille geçirecek

Yoğun set temposunun ardından yorgun düşen Afra Saraçoğlu, yaz aylarında tatil yapmayı planladığını belirtti. “Tatil yapmadan olur mu? Tabii ki tatil yapacağım” diyerek bu yazı dinlenmeye ayıracağını dile getiren oyuncu, yaz mevsimini enerjisini toplamak için değerlendirecek.6822E801Dadf1765 W1200Xh1500

Kaynak: HABER MERKEZİ