Koç Burcu
Önceliklerinize yer vermeniz gereken bir gündesiniz ve lütfen başkaları için bu sıralamayı değiştirmeyin. İkili ilişkinizde bazı problemler var ise bu problemleri ancak sizin özveriniz çözecek.

Boğa Burcu
Her ilişkide olabilecek bazı problemleri fazlaca büyütmen ve dört dörtlük ilişki beklemen biraz hata. Bu gün iş hayatınızda özellikle pratik ve çözüm odaklı ilerleyeceksiniz. Bu da üstlerinizin takdirini kazanmanıza neden olacak.

İkizler Burcu
Bugün oldukça duygusal ve hassas bir günden geçiyorsunuz. Birilerine yardım edeyim derken gereğinden fazla işin altına girmemeye dikkat edin çünkü sonucu hayal kırıklılığı ve size karşı duyulan güvenin sarsılması olacak.

Yengeç Burcu
Gözler üzerinizde... Özellikle iş hayatınız ile ilgili bazı kişiler sizi araştırıyor. Her yönden gizliliği seviyorsunuz ancak ikili ilişkide gizlilikten yana olmanız kaybettirebilir.

Aslan Burcu
Bugün garip bir huzursuz hissetme haliniz olabilir ama bunun yanı sıra son derece de enerjik hissedeceksiniz. Artık yapacağınız atılım ve yatırımlarda harekete geçme zamanı. Durmayın.

Başak Burcu
Belirlediğiniz amaçlarınız var ve bu amaçlar için kıyasıya mücadele verecek gücü, doğrularınızdan vazgeçmeyecek gücü kendinizde hissediyorsunuz. Bu süreçte bakış açınız karşınızdaki kişiye çok farklı gelebilir ve kendi içinizde çelişkiye düşebileceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu
Çok hareketli ve hızlı olacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. İşinizle motive olacaksınız ve aşkın sizin en büyük sınavınız olduğunu düşünüp, yargılayacaksınız.

Akrep Burcu
Olayları geniş bir açıdan incelemenin gerektiği bir gün sizi bekliyor. Lütfen empati yeteneğinizi en üst seviyede kullanın. Sevgiyi alıp verme konusunda çok romantik zaman dilimi yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu
Eski neşenizi ve keyfinizi özlediğini söyleyen bir çevreniz olabilir. Eğer durum gerçekten böyleyse artık toparlanın ve silkelenin. Alınganlıklarınızı da bir kenara bırakın. Hayat çok kısa, biliyorsunuz değil mi?

Oğlak Burcu
Bugün ruh halinizin karmaşası davranışlarınıza da yansıyabilir ve baskıcı bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Fazla ısrarcı olmamaya özen göstermelisiniz. Ne istediğiniz konusunda ise lütfen net olun.

Kova Burcu
Anlamak ve anlaşılmak bu sıralar sizin adınıza pek mümkün değil gibi... Hiç olmadık ve beklenmedik şekilde bazı problemlerle gün içerisinde uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Çözümcü yaklaşacaksınız ancak sonuçlar sizi tatmin etmeyecek gibi gözükmekte.

Balık Burcu
İkili ilişkinizde bir takım sorunlar halen devam ediyor olabilir. İletişim güçlüğü çekebilirsiniz. Birbirinizi anlamanız pek mümkün gözükmüyor. Ancak artık ortak bi noktada buluşmak durumundasınız. Karşılıklı olarak aynı şeyleri düşündüğünüzü ve hissettiğinizi farkedeceksiniz.