Koç Burcu
Son zamanlarda biraz dağıldığınızı ve çevrenizin de dağıldığını hissederek, disipline olmak adına bazı kurallar koyacaksınız. Önemli nokta bu kurallara çevreniz kada kendiniz de uymalısınız. 

Boğa Burcu
Bugün güvendiğiniz insanlardan akıl almaktan çekinmeyin. Sadece kendi bakış açınız bazı şeyleri çözümlemekte yetmeyecek. Maddi konularda oldukça 
titiz değerlendirme yapıp, bunu kimseye belli etmeyeceksiniz. Bu durum anlaşılmamanıza neden olacak.

İkizler Burcu
Bugün karmaşık bir gün ancak detaycı yapınız tüm problemleri çözmenizi sağlayacak. Gün sonunda derin bir nefes alacaksınız.

Yengeç Burcu
Bugün alışveriş merkezlerinden uzak durmalı ve harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Bütçenizi aşabilir ve ileride bu durum canınızı sıkabilir.

Aslan Burcu
Bugün özellikle yardım etme ve destek olma konuları gündeminizde. Sevdiklerinizin ve çevrenizin size ihtiyacı olabilir. Kariyerinizle ilgili kendinizi geliştirmek ve farklı eğitim alanlarına yönelmek gibi düşünceniz olabilir.
 
Başak Burcu
Bugün gizli yürüttüğünüz bazı konular veya projeler gündeminizde olacak.Oldukça yaratıcısınız ve olayların iç yüzünü görebiliyorsunuz. Çevrenizdeki kadınların sezgisel yapısından büyülenebilirsiniz.

Terazi Burcu
İşiniz konusunda bugün fazla detaycısınız. Olacaksa doğru kişilerle, doğru yerde olmak ve güzel işler yapmak istiyorsunuz. Bu yüzden bugün sizi iş konusunda ikna etmek oldukça zor. O yüzden pazar günü iş ile meşgul olmamak isabet olacaktır.

Akrep Burcu
Hayal ettiğiniz ve istediğiniz herşeyi hayata geçirme gücüne sahipsiniz. Ancak değişimi kabul etmeli ve fazla takıntılı ruh halinden uzak durmalısınız. 

Yay Burcu
Planladığınız herşey bugün hiç bir aksamaya uğramadan tıkırında ilerleyecek. Bu da sizi motive edecek ve harika bir gün geçireceksiniz.

Oğlak Burcu
Birlikteliğiniz adına keyifli ve duygusal bir gün. Eşiniz veya partnerinizle bugün güzel planlar yapabilir,hayaller dünyasına girebilirsiniz. Kariyer konusunda risk almaktan korkmayın.

Kova Burcu
Bugün bitirmeniz gereken haftalık işler birikmiş olabilir ve bu noktada sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tatil gününün keyfini hem işsel konular hem de duygusal hayatınızdaki güvensizlik ve şüphecilikten dolayı pek keyfini çıkaramayacak gibisiniz.

Balık Burcu
Elinde sonunda hedeflerinize ulaşacağınızı biliyorsunuz ve bu doğrultuda ilerlemekten vazgeçmiyorsunuz. Fazla duygusal ve hassas bir gün sizler için. Bu bazı sorunları doğurabilir.