Karabağlar Belediyesi’nin Ramazan Ayı nedeniyle başta Şehit Aileleri ve Gaziler olmak üzere, çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlediği geleneksel iftar daveti, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildi.

Uzundere Rekreasyon Alanı’nda bulunan Türkan Şoray Nikah Salonu bahçesinde düzenlenen iftarda Başkan Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, tüm masaları dolaşarak davetlilerle tek tek tokalaştı ve hoş geldiniz dedi. İftara Şehit Aileleri ve Gazi yakınları başta olmak üzere, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar, spor kulüpleri ve meslek odaları temsilcileri katıldı.

Ramazan, sevgi, barış, hoşgörü ve saygı getirsin


Okunan dualar ve açılan iftarın ardından tüm konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Başkan Muhittin Selvitopu, Ramazan Ayı’nın sofraların ve sohbetlerin paylaşıldığı küskünlerin barıştığı aylar olduğunu hatırlatarak, bu ayın ülkemize sevgi, barış, hoşgörü ve saygı getirmesini diledi.

Bu ülke için canlarını veren Şehitlerimizi de Rahmetle ve Minnetle andıklarını belirten Selvitopu “Yine Gazilerimize de uzun ömürler diliyoruz. Şehitlerimiz bu ülkeyi ayakta tutmak için ülkeyi geleceğe taşımak için hayatlarını verdiler. Onları hiçbir zaman unutmamalı ve yüreklerimizde yaşatarak, gelecek nesillere aktarmalıyız.” Dedi.

Ülkenin zenginlikleri hepimize yeter


Selvitopu son olarak Ramazan’ın, savaşın olmadığı, barışın hâkim olduğu, huzurlu bir yıl getirmesini dileyerek “Ülkemiz güzel bir ülke, buranın zenginlikleri herkese yeter. Yeter ki biz birlik içinde, dirlik içinde olalım. Hep birlikte paylaşmasını bilelim” dedi.