Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, mahalle gezilerinde vatandaşlarla buluşup talep ve önerilerini yerinde öğrenerek çözüm üretmeye devam ediyor. Her mahallede önce muhtarları ziyaret eden Başkan Atila, ardından vatandaşlarla biraraya geliyor. Başkan Atila, Erzene Mahallesi’nde de sorunları yerinde tespit edip çözüm için gerekli çalışmaları başlattı. Başkan Atila’nın ziyaretlerine CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu da katıldı.

“Yerinden Yönetim” anlayışıyla insan odaklı belediyeciliği hayata geçiren Bornova Belediyesi, vatandaşların önceliklerine göre projelerini şekillendiriyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila proje ve hizmetleri mahallerde vatandaşlar birlikte belirliyor. Mahalle ziyaretleri, vatandaşların istekleri doğrultusunda yatırımlara dönüşüyor

Erzene Mahallesi’nde de bu çalışmayı yürüten Başkan Atila, Muhtar Ayşe Müjgan Pakyürek’i ziyaret etti. Burada Erzene’de daha önce yapılan çalışmalar değerlendirildi. Daha sonra mahalle ziyaretinde bulunan Başkan Atila, vatandaşların da görüş, öneri ve isteklerini dinledi. Başkan Atila’nın ziyaretlerine CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar da katıldı.

Başkan Atila, Merkezi Erzene Mahallesi’nde bulunan Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Canlı’yı da ziyaret etti. Burada şoför esnafının taleplerini dinleyen Atila, çözüm için gerekli çalışmaları başlattı.

Mahalleden yönetim anlayışının sorunlarının çözümünde büyük katkı sağladığını belirten Erzene Mahallesi Muhtarı Ayşe Müjgan Pakyürek, “Bu çalışmalar sayesinde sorunlar çok daha hızlı çözülüyor. Özellikle bu dönem oluşturulan Muhtarlar Masası bizim işimizi çok kolaylaştırdı. Çok memnunuz. Bugüne kadar bizlere birçok kez muhtarlık binalarının yenilenmesi için söz verildi. Ama bu sözü Olgun Atila gerçekleştirdi. Bizi sağlıklı binalara kavuşturduğu için gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Fotoğrafaltı: Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila “Yerinden Yönetim” anlayışı ile sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine Erzene Mahallesiyle dev