Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve İlçe Emniyet Müdürü Gülden Türkal işletmeleri ziyaret ederek alınması gereken önlemler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Süvari Caddesi ve Küçükpark’ta kuaförlerden kahvehanelere, pastanelerden lokantalara ve banka şubelerine kadar pek çok işletmede incelemelerde bulunan Kaymakam Genel ve Başkan İduğ, kurallara uyan esnafa teşekkür edip, eksikleri olanları uyardı.

Koronav irüsle savaşta esnafa çok iş düşüyor

Bornova esnafının koronavirüs salgını süresince tedbiri elden bırakmayarak mücadelede önemli katkılar sunduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Salgınla mücadelede esnafımıza da çok iş düşüyor. Özellikle maskesiz alışverişe gelen vatandaşlarımıza yapacağınız uyarılar bile bu mücadelede çok önemli bir adım. Hem kendi, hem de vatandaşlarımızın sağlığı için hijyen ve sosyal mesafe kurallarına mutlaka uyalım, uymayanları uyaralım” diye konuştu.

Tekrar başa dönmeyelim

Kaymakam Fatih Genel ise salgının başından bu yana kentteki tüm kurumların pandemi koşullarında halka en iyi hizmeti vermek için yoğun çaba sarf ettiğini dile getirdi. “Bu zorlu süreçte tekrar başa dönülmemesi gerektiğini söyleyen Genel, “ Lütfen kendi ve çevremizdekilerin sağlığı için tüm kurallara uyalım” diye konuştu.

Denetlemelerin ardından Bornova Belediyesi’ne geçen Kaymakam Genel ve Başkan İduğ Büyükpark içerinde yer alan Nikah Salonu’nun önünde evlilik hazırlığındaki genç çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi. Gençlere mutluluklar dileyen Kaymakam Genel ve Başkan İduğ ardından Bornova Belediyesi’nin bölgede devam eden projeleri hakkında fikir alışverişi yaptı.