Haber/ Didar Demirci

Lucifer kaybolduğundan beri uyuyamadığını dile getiren Torun, bulana bin lira ödül vereceğini açıkladı.İzmir Bornova’da 19 Nisan Pazartesi günü, sahibi yokken evdeki tülü yırtıp dışarı çıkan Lucifer, bir daha eve dönemedi.

Sahibi öğretmen Cansun Torun ise onu bulmak için çareyi sokaklarda beklemekte buldu. Özkanlar Mahallesi 273/1 sokakta, köpeği Lucifer’ı aradığını gösteren pankartla ve Lucifer’ın en sevdiği oyuncağıyla bekleyen Torun, köpeğini bulana bin lira para ödülü vereceğini açıkladı.

Günlerdir uykusuz kaldığını, evladını kaybettiğini ve çok üzgün olduğunu dile getiren Torun, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Ben okuldaydım. Lucifer, evde ilk defa yalnız kalmıştı. Evdeki tülü yırtıp çıkmış. Gidip gezip geri gelmiş, geldiğinde havlamış ama ben evde olmadığım için gitmiş. Ben bu eve Cuma günü taşındım. Yeni taşındığımız bir ev olduğundan dolayı şu anda evi bulamıyor. Şimdi insanlar bana garip garip bakıyor. Çünkü sokakta bozacı gibi Lucifer’i çağırıyorum. Evlattan hiçbir farkı yok. Ha çocuğunuzu kaybetmişsiniz ha köpeğinizi kaybetmişsiniz. Bildiğiniz bebek gibi. Hala da bebek. Pazartesi görenler şunu söyledi bana; 'şaşkın, korkmuş deli gibi koşuyor'. Salı günü görenler de aynı şeyi söylediler! Fakat kimse yakalayamıyor. Lucifer, 6 aydır bendeydi. Onu 50 günlükken aldım. O benim çocuğum. Her yere duyurdum, paylaştım ama hala bulunamıyor. Ben de burada yağmurun altında onu bekliyorum çünkü o da yağmurun altında. Her yere baktım ama yok! Görenler olmuş ama ben denk gelmiyorum. Çünkü insanlardan kaçıyor. Belki bana denk gelir diye sabaha kadar buradayım. Tek ailem tek çocuğum tek varlığım annem dışında Lucifer. Lütfen görenler bana ulaşsın.”