Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı, Bornova'da bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısında partisinin İzmir Milletvekilleri adaylarını tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı, Bornova Anemon Otel'de İzmir'deki milletvekili adaylarını tanıttı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra kürsüye çıkan Necat Karataş, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ve MHP'nin neden Cumhur İttifakı'nda yer aldığından bahsetti. 15 Temmuz darbe girişimi hakkında konuşan Karataş, “15 Temmuz günü Türkiye'mizin ne derece tehlikede olduğu anlaşılmıştır. Türkiye'nin güvenli ve huzurlu bir yer haline gelebilmesi için birilerinin seslerini çıkarması gerekiyordu. Bu kişi Parti Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olmuştur. Devlet Bahçeli bu süreçte Türkiye'mizin mevcut ateş çemberinden yara almadan geçebilmesi için ittifaka ihtiyacı olduğunu belirtmiştir. Bu isteği, Ak Parti'den de onay görmüş ve Cumhur İttifakı oluşturulması kararı alınmıştır. Türkiye'nin bütünlüğünü düşünen herkesin aynı noktada buluşmasını önermiştir” dedi.


“MHP TÜRKİYE'NİN ÇİMENTOSUDUR”


Konuşmasının devamında Millet İttifakı'na dair eleştirilerini sıralayan  Karataş, “HDP destekli diğer ittifaka bakınca Cumhur İttifakı'yla mukayese etmek mümkün değildir. Millet ittifakının içinde bolucu unsur odaklarının hepsi biraradadır. Aşırı uç unsurların destek verdiği millet ittifakına yapılacak olan destek, doğru destek değildir. Aziz milletimiz bu yanlışı görüp doğru kararı verecek, Cumhur İttifakı'nı yüksek bir oyla seçecektir. MHP olmadan Türkiye'de gelecek ve huzur olmaz çünkü MHP, Türk milletinin çimentosudur. Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan MHP'dir. Bu nedenle parlamentoda güçlü bir şekilde bulunacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.


“TARİH YAZACAĞIZ”


Halkın desteğinin güçlü bir şekilde alınması gerektiğini savunan Karataş, “İzmir'den milletvekili seçilecek olan adayların tamamı MHP'nin, ülkücü hareketin ve İzmir'imizin evlatlarıdır. Onlara yürekten güveniyoruz. Biz onların yanında bir nefer gibi hep birlikte çalışacağız. Tarih yazacak ve buradan başarılı sonuçlar alacağız” diye konuştu.

https://youtu.be/cNA6akpNEJE