TFF 3'üncü Lig'e düştükten sonra geçtiğimiz günlerde iç transferde 9 futbolcunun son 3 yıldan kalan alacaklarını kapatıp sözleşme yenileyen Karşıyaka'da yönetim Tayfun'la da masaya oturacak.

Son 3 sezondur takımın değişmezlerinden olan gurbetçi futbolcu İspanya'daki tatilinden dönerken, Tayfun'un yarın yeşil-kırmızılı kurmaylarla görüşüp biten sözleşmesini yenilemesi bekleniyor. Karşıyaka'da İzmir'e dönüşü ertelenen Abdulhamit ise yönetime çarşamba günü geleceğini bildirdi. Karşıyaka, oyuncuları Metin ve Hakan'dan da cevap bekliyor. Öte yandan Pınar Karşıyaka'nın U 15 takımı, Türkiye Şampiyonası'nda 8. oldu. Halkapınar Spor Salonu’nda Fenerbahçe'ye yenilen Kaf Kaf, 8.likle yetindi.

Kavak kırgın ayrıldı


Bu arada İstanbul Pınar Karşıyaka Spor Kulübü’nde kurulduğu günden bu yana görev yapan antrenör Uğur Kavak görevinden ayrıldığını açıkladı. Başarılı çalıştırıcı kişisel instagram hesabından yaptığı açıklamada “İstanbul Pınar Karşıyaka Spor Kulübünün kurulduğu 2014 yılından bugüne kadar büyük emek ve özveri ile oyuncularımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştım. Fakat yapılan haksızlıklar yüzünden bu gün ayrılmak durumunda kaldım. Boşa giden emeklerime, kızgınlık ve kırgınlıklarla baka kalmaktayım. Hoşçakalın demiyorum çünkü, oyuncularımın her zaman abisi olarak yanlarında olacağım” ifadelerini kullandı.