Pendikspor'la oynanan kupa maçında Altınordulu Kerim Alıcı sakatlanarak çıktı. Oyuncu değiştirme hakkı kalmayan Şeytan sahada 10 kişi kaldı. Bunun üzerine Pendik, Fair Play örneği göstererek Ahmet Yazar'ı oyundan aldı.

ZİRAAT Türkiye Kupası 3'üncü Tur'da oynanan Pendikspor-Altınordu karşılaşmasında eşine az rastlanır fair-play örneği sergilendi. Pendikspor'un 2-1 kazanarak kırmızı-lacivertlileri elediği maçın 82'nci dakikasında kafasına darbe alan Kerim Alıcı, travma geçirip hastaneye kaldırıldı. O dakikada 3 oyuncu değiştirme hakkını kullanan Altınordu, sahada 10 kişi kaldı. Ancak Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, fair-play örneği göstererek 3 oyuncu değiştirme hakkı bitmesine rağmen kendi oyuncusu Ahmet Yazar'ı oyundan aldı. Böylelikle maçın son 8 dakikasını iki takım da 10'ar kişi tamamladı. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yapılan bu davranışın tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini söyleyip meslektaşına teşekkür etti.

Pendik'in hocasına övgüler


Deneyimli teknik adam, Pendikspor'un maçın her dakikasında centilmence davranışlar sergilediğini taç atışlarının bile el değiştirmesini sağladığını söyledi. Hüseyin Eroğlu, "Futboldun doğasında kazanmak veya kaybetmek var. Hepsi unutulur gider. Ancak bu tarz davranışlar, maçın sonucunun önüne geçerek tüm ülkemize örnek olur. Pendiksporlu futbolcular ve meslektaşım Sinan Yücer, bu açıdan çok güzel örnekler verdi. Kendilerine teşekkür eder, bu tarz hareketlerin ülkemiz geneline yayılmasını dileriz" dedi. Taraflı tarafsız tüm futbolseverler de Sinan Yücer'e sosyal medya üzerinden övgüler yağdırıp bu davranışların herkes tarafından örnek alınmasını diledi. DHA

Kerim korkuttu


Pendikspor'la oynanan karşılaşmanın 82'nci dakikasında rakibiyle kafa kafaya çarpışıp travma geçiren Altınordu'nun sağ beki Kerim Alıcı yürekleri ağızlara getirdi. Apar topar ambulansla Pendik'te özel bir hastaneye kaldıran Kerim'in tomografisi çekildi. Altınordu'dan yapılan açıklamada genç futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Kerim'i hastanede Fenerbahçe'de oynayan ikiz kardeyi Barış Alıcı, eski takım arkadaşı Fenerbahçe kalecisi Berke Özer ve Altınordu CEO'su Barış Orhunbilge yalnız bırakmadı. Kerim, daha sonra taburcu edildi.