Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, başkanlık koltuğundaki dört yılını CHP Konak ilçe örgütüne anlattı.

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen kokteyle eski CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ın da aralarında yer aldığı çok sayıda eski, yeni il ve ilçe yöneticisi katıldı. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun videosu ve İzmir Marşı ile başlayan gecenin açılış konuşmasını Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptı.



Pekdaş, Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile Cumhuriyet’in özgürlüğünün ve demokrasinin yok edilmek istendiğini ancak buna asla izin vermeyeceklerini öne sürerek, "Kadınlar Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracaklar, bizler toplumda kadınların yükselmesi için, çocukların özgürce büyüyeceği bir Türkiye için çalışmak zorundayız. Bu nedenle Türkiye’nin bizim birliğimize ihtiyacı var. Tüm Türkiye gözünü dikmiş İzmir’e bakıyor. İzmir’in aydınlığının bütün Türkiye’ye yayılmasını istiyoruz. Bu nedenle ben bu yıl görevimde 4. yılı tamamlarken partimizin birliği için, coşkusu için, aydınlığı için bir araya gelişimizi tüm Türkiye’ye göstermenin iyi olacağına inanıyorum" dedi.

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Guruşçu, örgüt emekçilerini birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğni belirterek, "Belediye başkanlarımızın hizmet gücünü gerek yerel seçimlerde, gerek genel seçimlerde, gerekse de bugüne kadar uygulanan tüm çalışmalarda örgüt gücüyle buluşturup daha güçlü çalışacağız" diye konuştu.