Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi'nde, "15 Temmuz Milli İrade Zaferinin Analizi Kitabı"nın tanıtımına katıldı.


CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı'nı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Tüm kavgamızı özgürlük için verdik. Çok çektik, çok bedel ödedik ama sonunda başardık. Sokaksa sokak diyerek kendi aklınca milleti ve devleti tehdit eden bu kişi böyle bir yanlışlığa sapması halinde asıl kendisinin sokağa çıkamaz hale geleceğini iyi bilmelidir. Böyle bir yola mı tevessül edeceksin, sokağa çıkamaz hale sen gelirsin. Korkaklardan, ödleklerden bir şey olmaz bu böyle bilinmeli. Sokakta aranan adaletin adı intikamdır. Onun sonu da vandallıktır. Adaletin aranacağı meşru zeminler bellidir. Meclis'i çalıştırmamak için her yola başvuranlar şimdi çıkmış Meclis devre dışı bırakıldı diye uğraşıyorlar. Bunun için de ağlamaya başladılar" dedi.

"SOKAKSA SOKAK DİYEREK MİLLETİ, DEVLETİ TEHDİT EDEN BU KİŞİ SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GELECEĞİNİ İYİ BİLMELİ"

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Tüm kavgamızı özgürlük için verdik. Çok çektik, çok bedel ödedik ama sonunda başardık. Sokaksa sokak diyerek kendi aklınca milleti ve devleti tehdit eden bu kişi böyle bir yanlışlığa sapması halinde asıl kendisinin sokağa çıkamaz hale geleceğini iyi bilmelidir. Açık konuşuyorum; böyle bir yola mı tevessül edeceksin, sokağa çıkamaz hale sen gelirsin. Korkaklardan, ödleklerden bir şey olmaz bu böyle bilinmeli.

SOKAKTA ARANAN ADALETİN ADI İNTİKAMDIR. ONUN SONU DA VANDALLIKTIR

Sokakta aranan adaletin adı intikamdır. Onun sonu da vandallıktır. Adaletin aranacağı meşru zeminler bellidir. Meclis'i çalıştırmamak için her yola başvuranlar şimdi çıkmış Meclis devre dışı bırakıldı diye uğraşıyorlar. Bunun için de ağlamaya başladılar." dedi.