CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi, Karşıyaka, Bayraklı ve Bornova ilçe örgütlerini ziyaret etti. Yücel, örgütten kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden her kesimi kucaklayarak çalışmalarını istedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, örgüt ziyaretlerinde mahalle temsilcilerini çok önemsediğini belirterek, parti içi yarışın bittiğini bundan sonra genel ve yerel seçimlere odaklanacaklarını belirterek, "Biz demokrasiyi en iyi şekilde işleten bir partiyiz. Ancak demokrasi her kafadan bir ses çıkması, partilimizi ve partimizi olur olmaz eleştirmek ve kamuoyu önünde tartışılır hale getirmek değildir. Bu konuda sizlerden dikkatli olmanızı rica ediyorum. Partimizi kamuoyunda, basın veya sosyal medya üzerinden tartışılır hale getirmemeliyiz. Dava adamları olarak, hedefimiz sadece partimizin 2019'da iktidara taşınması olmalı" dedi.

SIKILMADIK EL GİRİLMEDİK EV KALMAMALI


Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yücel seçim çalışmalarında yapılması gerekenlere de değinerek “ İzmir kurtuluşun ve kuruluşun kenti. İzmir’in demokrasi kültürümüzün oluşmasında büyük katkıları var. Onun için demokrasi ve cumhuriyetimize yönelen her saldırıda en büyük tepki İzmir’den gelir. Adalet ve Kalkınma Partisi 15 yıllık iktidarında cumhuriyet değerlerini, cumhuriyet kazanımlarını ve milli varlıklarımızı nasıl yok etmeye çalıştığını biliyoruz. CHP’nin bu değerlerin korunması ve yüceltilmesi için bir mücadelesi var. Sevgili partililerim CHP iktidarı artık çok yakın. Bu bilinçle çalışmalıyız. Sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmamalıyız. Bu yolda kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden her kesimi kucaklamalıyız. Genel Başkanımızın özellikle Salı günleri meclis grup konuşmasındaki mesajlarını, söylemlerini takip etmeli bunları çalışmalarımızda kullanmalıyız. Genel seçimlerdeki başarı yerelden geçer. Yerelde başta kaybettiğimiz 8 ilçe olmak üzere 30 ilçede ve Büyükşehirde yerel yönetimleri kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Yereldeki başarımız bizleri genel seçimlerde de iktidara taşıyacaktır. Bugün Bornova ilçe örgütümüzün kararlığını ve birliğini görmekten büyük mutluluk duydum. Cumhuriyetin kurucusu ve koruyucusu olan Kuvayı Milliyecilerin torunları olarak, canla başla yorulmak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Bornova örgütümüze, örgütümüzün yanında olan Sayın Belediye başkanımıza ve bu çalışmalarda örgütü yalnız bırakmayan Sayın milletvekilimiz Kamil Okyay Sındır’a çok teşekkür ediyorum. İl örgütü olarak yanınızda olmaya, koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Tek vücut olarak başarıya olacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.

KAVALAR: BİRLİKTE GALİP ÇIKACAĞIZ


Ziyarette konuşan CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ise, kongre sonrası ilk kez il yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek “. Her şeyden çok 2019’da iktidar olmak için çalışıyoruz. En çokta OHAL’in sona erdirilmesi için CHP iktidarına ihtiyaç var Genç İl Başkanımız ve yönetimimiz İzmir siyasetine yeni bir soluk getirdi. Her zaman il yönetimimizin destekçisi olacağız ve birlikte bu mücadeleden galip çıkacağız” dedi.