Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Ramazan Bayramı kutlamaları için ilçe teşkilatları ile bir araya geldi; “Bugün tüm İslam aleminin bayramını kutluyoruz, 24 Haziran'da AK Parti olarak ikinci bayramı yaşayacağız” dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarına bayramda da devam etti. Gaziemir, Konak, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Çankırı, AK Parti teşkilatlarına kalan süreyi hatırlatarak “Bugün tüm İslam aleminin bayramını kutluyoruz, 24 Haziran da AK Parti olarak ikinci bayramı yaşayacağız” dedi.

Gittiği ilçelere baklava götüren Çankırı, “Çalışmalara tatlı bir ara versek de kaybedecek bir dakikamız bile yok. Ne kadar çok insana ulaşır, el tutar, göze bakarsak, ne kadar çok kendimiz anlatırsak o kadar başarılı oluruz. İzmirlilerin hizmete ihtiyacı var. Bizim ihtiyaca cevap verecek tek parti olduğumuzu kapı kapı anlatmamız lazım” diye konuştu.

[caption id="attachment_128279" align="alignnone" width="800"]ak-parti-cankiri Çankırı; Gaziemir, Konak, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.[/caption]

HAVA ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİ


Bayramın birinci gününde Kadifekale’de bulunan Hava Şehitliğini ziyaret eden Çankırı, dua edip karanfil bıraktı. Şehit yakını olmadığı halde şehitliği ziyaret ederek kızıyla birlikte dua okuyan, “Şehit akrabamız yok ama biz bu vatanı ve uğrunda toprağa düşen evlatlarını çok seviyoruz” diyen bir baba ile bayramlaşan Çankırı, "Hainlere fırsat vermeyeceğiz. Terörün siyasi uzantılarına oy verenlerin de bu seçimde vicdanı razı gelmeyecektir. Şanlıurfa’da yapılan saldırı sade Milletvekilimize değil partimize ve milletimize yapılmıştır” diyerek bu dönemde teşkilatları provokasyonlara karşı uyardı.

“Bölge halkı artık huzursuzluk istemiyor. Kürt vatandaşlarımız da artık PKK’yı savunan partileri desteklemiyor. CHP bunu kendi seçmenine izah edemeyeceği için el altından HDP’ye barajı aşması için destek veriyor. Milletimiz bu oyunlara pirim vermez” diyen Çankırı, “Bizim 16 yılda inşa ettiklerimizi 1 yılda talan ederler. Bunu tüm milletimiz görüyor” şeklinde konuştu.