Yaptığı açıklama ile İzmir seçmenine seslenen AKP İl Başkanı Şengül, "Her geçen gün sorunları biriken İzmir’in, yeni bir maceraya atılma lüksü yok. Altyapı ve trafik sıkıntısından bıkan, pis kokuya daha fazla maruz kalmak istemeyen, dünyanın sayılı şehirleri arasında gösterilen bir İzmir hayal eden hemşehrilerimiz, gönül rahatlığıyla bizi tercih etmeli. Bu seçim, İzmir’in son şansı. İzmirli kardeşlerim, bu şansı ve fırsatı kaçırmayalım. Çünkü hiçbirimizin 5 yıl daha bekleyecek mecali yok" dedi.

'Pazar günü bambaşka olacak'

Teşkilat olarak, birlik ve beraberlik içerisinde son ana kadar çalıştıklarını dile getiren Başkan Şengül, "Tüm teşkilatımızla mahalle mahalle, sokak sokak gezdik. İzmir için hazırladığımız projelerimizi ve bu seçimin ülkemiz açısından ne kadar önemli olduğunu anlattık. Artık mühür, İzmirli hemşehrilerimizde. Elbette sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın, İzmir’in verdiği her karara saygı duyarız. Ancak ben yürekten inanıyorum ki İzmir halkı, kendisini her fırsatta hayal kırıklığına uğratanlara, bu sefer o imkanı vermeyecek. Pazar günü bambaşka bir İzmir olacak" diye konuştu.

En ufak olumsuzluk yaşanmadan, barış ve huzur ortamında, bir bayram havasında seçimlerin tamamlanmasını dilediğini belirten Başkan Şengül, "Sandıktan çıkacak sonucun ülkemiz ve İzmir için de hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.