Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na yeni bir atama gerçekleştirildi. Mart ayında görevi yürüten Güney Temiz geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Manisa Belediyesi’nde ve tüm basın camiasında büyük üzüntüye yol açan bu ölüm, kurum içinde de yeni bir yapılanmayı zorunlu kıldı.
Ata Temiz’e Genel Sekreter Yardımcılığı görevi
Merhum Güney Temiz’in ağabeyi Ahmet Ata Temiz, belediyede Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevlendirildi. Ata Temiz'in yeni görevi Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde güncellenerek kamuoyuyla paylaşıldı. Ata Temiz’in bu süreçte hem idari hem de teknik konularda görev üstlenmesi bekleniyor.
Eren Ekinci'ye kritik görev
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, göreve geldiği günden bu yana yönetim kadrosunu yeniden şekillendiriyor. Kısa süre önce bazı daire müdürlüklerinde değişiklik yapan Dutlulu, bu kez basın yönetiminde önemli bir adım attı. Başkanın uzun yıllardır yakın çalışma arkadaşlarından olan Eren Ekinci, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine atandı.
Atamayı Manisa Gazeteciler Cemiyeti duyurdu
Ekinci’nin yeni görevi resmi açıklamanın ötesinde, Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla kamuoyuna yansıdı. Başkan Dutlulu’nun, Cemiyet Başkanı Önder Aydın ve yönetim kurulu üyelerine yaptığı ziyarette bu atamanın da gündeme geldiği öğrenildi. Paylaşım kısa sürede geniş bir yankı uyandırdı.