Kibariye kendisinden 20 yaş küçük, 19 yıllık eşi tarafından aldatıldı. Ali Küçükbalçık Lübnanlı bir sevgili yapmış kendisine. İddialara göre kadın hamileymiş.
Kibariye’nin de makus talihi... Çok yıllar öce İzmir’deki pavyonlarda çalışırken şoförlüğünü yapan Tünay Ürek’le evlenmişti. Üne kavuştuktan sonra kalkındırdığı koca tarafından da aldatılmıştı.
Anne Makbule Tokmak’ın, “Şöfffeeeerrr Tünay, şöfffeeeerrr Tünay....Kızımın parası ile hava atıyorsun...” repliği hala hafızalarda...
Sanatçı; kumar masalarında sıfırı tüketen, yaptığı işlerde dikiş tutturamayan, bankalar dahil piyasaya 10 milyon lira borç taktığı iddia edilen Ali Küçükbalçık için bakın neler dedi:
“Ali’nin kumardan, ticari hayatından borçları olabilir. Oynamıştır, geçti bitti... O benim kocam. Para yine kazanılır. Ama ailede sağlık, huzur ve mutluluk hepsinden önemlidir. Bu yüzden ihanet olayını düşüneceğim...Bilmem ne kadınlar için ben yuvamı yıkmam... Lübnanlı kadını tanımıyorum. Ben gözümle görmedim, kocamı yakalamadım. Gelinlik çağında kızım var. Birkaç gün düşünüp karar vereceğim boşanıp boşanmamaya...Yuvamı yıkmak istemiyorum, boşanma iyi düşünülmesi gereken bir şey... 58 yaşındayım. Bu saatten sonra bunu bırakıp başka koca alacak değilim. Trilyonlar içinde 10 milyon gitmiş, önemli değil. Allah bana iş versin, para her zaman bulunur.
Kocamı da kötülemek istemiyorum ama maşallah bazı kadınlar kaşar peyniri gibi... O kaşar peynirlerinin önüne geçemezsin... Ben bu konuyla ilgili tartışmayacağım Ali’yle, olgun davranıyorum...“
“Eee o zaman sana müstahak şekerim” diyesim var ama ayıp olur. Senin üslubunla kaşar peyniri kadar, kocan da suçlu ve ahlaksız değil mi?
Geçmişte bir dost meclisinde, kadın kadına hasbihal ederken, ‘kocan seni aldatsa ne yaparsın’ sorusuna içimizden biri, ‘mücadele ederim’ diye yanıt vermişti de şaşıp kalmıştım. Var yani böyleleri... Yadırgamam, kendi bilecekleri iş, ama anormal bir durumu normal sayanlardan değilim.