Günahıyla-sevabıyla yine tartışmalı bir ilk yarıyı tamamladık. Süper Lig'den amatöre kadar yine kimse memnun olmadı. Kimisinin hakkı yendi, ötekinin başka bir şey oldu...

Fakat her ne olursa olsun en birinci suçlu yine teknik direktörler oldu. Takımın başarısız mı oldu? “Gönder gitsin hocayı...”

“Sıradaki gelirse kesin toparlar bu işi...”

Cocu gitti, Koeman gitti, Ersun geldi. Kafası yapısı, mantık, ortam değişti. Eee takım yine gidemiyor. Gidecek yerleri ağırıyor. Kim kurdu kadroyu? O cenazeyi kimse üstlenmiyor. Planlama, projeleme yok.

Sonra 16 yaşındaki futbolcuyu oyuna soktun. Ertesi gün başkası 15 yaşındakini sahaya sürdü rekoru eline geçirdi. Aman ne güzel kurtulduk.. Dünya futbolu bizi konuşuyor!

İzmir için de ilk yarı iç açıcı geçmedi. Çok bir farkımız yok Bizans'tan...

Altınordu'yu koy bir kenara, gerisi aynı tas, aynı hamam...

Süper Lig'deki gururumuz Göztepe orta sırada kendine yer buldu. Bıçak sırtında... Yukarı gidersen Avrupa, bir tık aşağısı ateşten gömlek. Hoca değişikliği de cabası. Devre arasında takımı iyi kurgularsa rahat eder. Yoksa haklı ile haksızı bulmakta zorlandığımız Süper Lig tehlikeli.

Altay'da bir karmaşa var. Spor Toto 1.Lig kolay değil. Ancak Alper Avcı'ya biraz daha şans tanınması gerektiğini düşünüyorum. Gidecekse yerine daha iyisi getirilmeliydi. Tabii takdir yönetimin.

Karşıyaka ile Bucaspor için başarısız demek haksızlık olur. Ortada bir başarı olmasa da yine de şartlara bakmak lazım. “Galip sayılır bu yolda mağlup” dememiz gerekli. Mesut Toros, hoca değişikliği tezimizi çürüttü. Tecrübesi yetti takıma. Kendisiyle geçenlerde bir araya gelip sohbet etme imkanı bulduk. Güzel şeyler söyledi. Az destekle daha iyi olabilirler.

Bucaspor'u zaten yakından takip ediyorum. Transfer açılıncaya kadar 17 puan hesaplandı, 15 puan alındı. Kadro takviye edilirse büyük sürprizler olabilir. Başkan Cihan Aktaş çok zaman ve para harcıyor. Bu mücadele sarı lacivertlilerin en büyük umudu.

Haaa Altınordu mu? Onlar artık bir ekol. Yine Hüseyin Eroğlu hoca... Yine yabancısız... Yine sınırlı bütçe ile üst sıraları zorluyor. Yıllardır aynı şeyin nasıl olduğunu merak eden mi var mı? Gidin Hüseyin hocaya sorun belki sırrını söyler.