Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; ihale Şartnamesi, ilanın gazetede yayınlandığı günden başlamak üzere 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 17.30'a kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nden bedelsiz olarak alınabilecek.

111 adet taksi plakası verilmesi için düzenlenecek ihale, 26 Mayıs 2022 tarihinde Kültürpark (Fuar) Celal Atik Spor Salonu'nda Encümen tarafından yapılacak.

 İHALENİN SAATİ, YERİ VE EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ:

4.1) İhale; 26.05.2022 tarih, Perşembe günü, Saat: 14:00'da Dış Zarfların açılması, Saat:15:00'da ise İç Zarfların (Teklif Mektuplarının yer aldığı) açılması şeklinde iki aşamalı olarak “Kültürpark (Fuar) Celal Atik Spor Salonu”'nda, İBŞB Encümeni tarafından yapılacaktır. 
4.2) 5216 ve 6360 Sayılı Yasalar ile İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisine dahil edilen İlçelerdeki ticari taksi plakası ihalesine katılmak isteyen kişiler, istenen belgeleri eksiksiz olarak, 24.05.2022 tarih, Salı günü, Saat:12:00'a kadar İBŞB Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürlüğü'ne teslim edeceklerdir. Posta yolu ile başvuru yapmak isteyen isteklilerin istenilen belgeleri iadeli taahütlü posta yolu ile en geç yukarıda belirtilen gün ve saatte İBŞB Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürlüğü'ne ulaştırmaları gerekmekte olup, postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
4.3) İhaleye katılacak olan istekliler ancak bir “İlçe Ticari Taksi Plakası” için başvuru yapabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.