Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Diş Hekimliği, Eczacılık, Eğitim, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakülteleri ile Meslek Yüksekokulu'nda açılan doktor öğretim üyesi, doçent ve profesör kadrolarına atanmak isteyenler başvurularını çevrimiçi ortamda Üniversite'nin web sayfasında yer alan https://ikakademik.biruni.edu.... linki üzerinden 17 Temmuz 2022 tarihine kadar yapabilecek.

Eksik belge ile yapılan, süresi içinde yapılmayan veya imzasız gönderilen başvurular dikkate alınmayacak.

ÖĞRETİM ÜYESİ BAŞVURU EVRAKLARI

*Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçesi ve Formu
*Öğretim Üyeliği Kadrolarına İlişkin Başvuru Bilgileri
*Özgeçmiş (YÖK Formatında)
*Nüfus Cüzdan Sureti/Fotokopisi
*Fotoğraf (2 Adet)
*Lisans / Y.Lisans / Doktora Belgesi, Doçentlik Belgesi Örnekleri (Atanmaya hak kazanılması halinde, ilgili belgelerin noter onaylı nüshaları teslim edilmelidir)
*Prof. Doç. Dr. Öğr. Üyesi Atama Yazıları (Varsa), Yurt dışından alınan diploma var ise, Üniversitelerarası Kurulca onaylanan Denklik Belgesi (Noter Onaylı)
*Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını Kapsayan, Profesör İçin: 6 (Altı) takım dosya (6 CD olarak), Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi İçin: 4 (Dört) takım dosya (4 CD olarak) 
*KPDS/YDS veya Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge (Eğitim dili İngilizce olan programlar için zorunlu olup diğer programlar için varsa)
*Akademik Personel Aydınlatma Metni
*Akademik Personel Adayı Açık Rıza Metni
*Evrak Teslim ve Tesellüm Formu
*Başvurular, belirtilen süreler içerisinde, online olarak üniversitemiz web sayfasında yer alan https://ikakademik.biruni.edu.tr linkinden kabul edilecektir.
*Eksik belge ile yapılan, süresi içinde yapılmayan veya imzasız gönderilen başvurular dikkate alınmayacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.