Koç Burcu
Dış görünüşünüzde bazı değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkiniz oldukça tutkulu ilerliyor ancak çok eleştirel olmamaya dikkat edin.

Boğa Burcu
Bugün özellikle iş ilişkilerinizde ara bulan kişi olup, iş bitirici olabilirsiniz. Oldukça sosyal bir gün sizi bekliyor. Bulunduğunuz ortamlarda ağırbaşlı ancak neşeli tavrınızla göz dolduruyorsunuz.

İkizler Burcu
Bugün bir kenara çekilip herşeyi gözlemlemek istiyorsunuz. Sessiz ve sakin bir gün sizi bekliyor. Bugün arka planda durmanız ileride çok işinize yarayacak. Çevreniz sizi gizemli bulabilir.

Yengeç Burcu
Bugün lütfen daha önce yaptığınız hataları yapmamaya dikkat edin. Geçmişten artık ders çıkarmış olmanız gerekli. Bazı durumlardan dolayı gergin ve sinirli olmanız muhtemeldir.

Aslan Burcu
Bugün gerçekten dengede olup olmadığınıza dikkat etmelisiniz. Değişken ruh haliiz kendinize karşı güvensizliğe yol açabilir. Oysa çevreniz tarafından oldukça dikkate alınıp takdir ediliyorsunuz.

Başak Burcu
Bugün ruhsal olarak hüzünlü ve biraz geçmişe gitmek isteyen ruh hali içindesiniz. Bu durum ikili ilişkiniz açısından sorun çıkartabilir. Karmaşık yapınızın anlaşılmasını beklemek bugün pek mümkün değil.

Terazi Burcu
Bugün bol süprizli ve oldukça şanslı bir gün sizi bekliyor. Görünüşünüz ve duuşunuzla gözler üstünüzde olacak. Günün tadını çıkartın.

Akrep Burcu
Bugün kimseye 'hayır' diyememenin zorluğunu çekiyor olabilirsiniz. Aynı zamanda kafanız o kadar dolu ve karışık ki.. Sağlık açısından da oldukça dikkatli olmanız gereken, bol vitamin almanız gereken bir gün.

Yay Burcu
Bugün kendinizi çok güzel ifade edecek ve karşınızdakileri etkileyeceksiniz. Enerjinizin güzelliği hem görünüşünüze hemde ruhunuza yansıyor; göz dolduruyorsunuz.

Oğlak Burcu
Bugün enerjiniz parayı çekecek. Beklediğiniz paralar gelebilir ya da finansal açıdan güzel gelişmeler yaşanabilir. Her zamanki gibi zeki ve akıllı insanlarla bir arada olmak isteyeceğiniz bir gün. Gereksiz muhabbet kişilerin ortamında bulunmak istemeyeceksiniz.

Kova Burcu
Bugün sorumluluk duygunuz karşı tarafa çok güzel geçiyor. Çevreniz ve üstleriniz tarafından çok güzel destekleniyorsunuz. İş konusunda iyi şeyler başaracaksınız.

Balık Burcu
Bugün yapacağınız her türlü iş girişimi, sözleşme ve uzun-kısa vadeli iş planları harika sonuçlar doğuracak. Finansal konular açısından oldukça şanslısınız. İkili birlikteliğiniz ile ilgili ise biraz farklılığı ve değişimi hayatınıza sokmanız gerekli.