İlçede hizmetlerin daha iyi ve eksiksiz olması için Zabıta Personeli’yle düzenli toplantılar düzenleyen Başkan Selvitopu, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı zabıta personeline teşekkür ederken, “Bundan sonra da insanı, sevgi ve saygıyı öne alan görev anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Muhittin Selvitopu, Belediye Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda Karabağlar Belediyesi Zabıta Personeli ile bir araya geldi. Başkan Yardımcıları, Y. Güven Güngörmüş, Alev Ağrı ve Ceyhan Kayhan ile Zabıta Müdürü Ramazan Baran’ın katıldığı toplantıda Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin 4 yıllık süreçte saygın bir konuma gelmesinde zabıtanın da emeğinin büyük olduğunu söyledi.

"BELEDİYENİN AYNASI SİZLERSİNİZ"


Özellikle düzensiz bir kentte zabıta olarak da görev yapmanın zorluklarını bildiğini belirten Selvitopu “Hangi koşullarda olursa olsun, bu kentte yaşayan insanların düzgün bir ortamda yaşamalarını sağlamak, sokakta düzeni sağlamak bizim görevimiz. Sokakta bu düzeni, nizamı ne kadar sağlayabilirsek, burada yaşayan insanlarımız da o ölçüde rahat eder. Belediyenin kolluk gücü olarak bunu sağlayan sizlersiniz, Bir nevi belediyenin aynası sizlersiniz Bu emekleriniz için, alın teriniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


SEVGİ VE SAYGIYI ÖNE ALAN GÖREV ANLAYIŞI


Görev yaparken Belediye Başkanı’nın değil, Karabağlar Belediyesi’nin zabıtası olduğunu unutmamalarını isteyen Başkan Selvitopu, “İnsanı, sevgi ve saygıyı öne alan anlayışla çalıştık, Bundan sonrada bu anlayışla çalışmalara devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.