Buca Belediyesi personelinin sürpriz ziyareti Başkan Levent Piriştina duygulandırdı. Belediye şirketlerine geçişi tamamlanan taşeron işçiler ve geçtiğimiz hafta Türkiye’nin en iyi toplu sözleşmesiyle haklarını alan yüzlerce memur meclis toplantısı öncesi sürpriz yapıp Başkan Piriştina’yı alkışlar ve çiçeklerle karşıladı. Çalışma arkadaşlarının sürprizi karşısında gururlanıp, duygulanan Başkan Piriştina, “ Buca için iyi bir şeyler yapıyorsak hepsi sizin sayenizde. Emeğinize, gönlünüze sağlık” dedi.

Buca Belediyesi çalışanları yaptıkları sürprizle Başkan Levent Piriştina’yı duygulandırdı. Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin en iyi toplu sözleşmesini imzalayarak haklarına kavuşan memurlar ve belediye şirketine geçişi tamamlanan işçiler Belediyede toplanarak Başkan Piriştina’ya teşekkür etti.

Meclis toplantısına girmek üzereyken elleri çiçeklerle dolu yüzlerce çalışanını karşısında gören Başkan Piriştina, yaşadığı kısa şaşkınlığın ardından gurur ve mutluluğunu mesai arkadaşlarıyla paylaştı. “ En büyük başkan”, “ İşçi emekçi dostu başkan” sloganlarıyla duygulanan Başkan Piriştina, “ Biz büyük bir aileyiz. Buca için çalışıyor, iyi birşeyler yapıyorsak hepsi sizlerin desteği, çabası ve emeğiyle oluyor. Hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Aynı azim ve kararlılıkla el ele omuz omuza çalışmaya devam” diye konuştu.

Personelinin coşkulu alkışları eşliğinde Meclis Toplantısına katılan Başkan Levent Piriştina, teşekkür ziyaretini duygu dolu sözlerle meclis üyeleriyle paylaşıp, “ Hayatımda en duygulandığım anlardan biriydi. Mesai arkadaşlarımızın mutluluğunda sizlerin de payı büyük. Desteğiniz için sizlere teşekkür ederim” dedi.