Başkan İduğ, bir kez daha Dernek Başkanı seçilen Recep Çakmakci ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Muhtarların kentin en önemli dinamiklerinden olduğunu söyleyen İduğ, “Bornovamıza hizmet yolunda daha sık biraraya gelmeli, fikir ve önerilerimizi paylaşmalıyız” dedi.

İletişimin önemine dikkat çekti

Muhtarlar Derneği’nin daha kurumsal bir yapı içinde çalışması gerektiğini ifade eden Başkan İduğ iletişimin önemine dikkat çekerek, “Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesi’ne dönüştürdüğümüz Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nde yeriniz hazır. Diğer derneklerden farklı olarak sizlere bir yer tahsis edelim, daha organize bir şekilde faaliyetlerinizi sürdürün. Muhtarlık binalarının büyütülmesi ile ilgili projemiz de hazır. Kısa sürede yenileme çalışmalarına başlayacağız. Dernek olarak bundan sonra her ay periyodik olarak biraraya gelelim, yapacağımız hizmet ve yatırımlara birlikte karar verelim. İlgili başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz ile her zaman iletişim halinde olun. Sizlerin talep ve önerileri Bornova’yı büyütme yolunda bizim için çok değerli” diye konuştu.

Mali tabloyu anlattı

Muhtarlara Bornova Belediyesi’nin mali tablosu hakkında bir sunum da yapan Başkan Mustafa İduğ, göreve geldiklerinden bugüne sağladıkları tasarruf ve kaynağı içinde projeler sayesinde 2020 yılı için 50 milyon TL’yi yatırımlara ayırdıklarını belirterek, “Bir çok beledeyinin personel maaşlarını bile ödeyemediği, sadece günü düşündüğü zor koşullar altında sağladığımız mali disiplinle yatırım ve hizmetlerimize eksizsiz devam ediyoruz. Öyle ki; 2020’nin ötesinde 2021 yılını planmaya başladık” dedi.

Başkan İduğ’a teşekkür

Aynı zamanda Rafetpaşa Mahallesi Muhtarlığı görevini de yürüten Dernek Başkanı Recep Çakmakci ile Evka – 3 Mahallesi Muhtarı Dilek Kumova,

Evka – 4 Mahallesi Muhtarı Süleyman Ferah, Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Sönmez Eriş, Barbaros Mahallesi Muhtarı Bülent Can, Çiçekliköy Mahallesi Muhtarı Zeki Güler ve Doğanlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Kocatepe’den oluşan yönetim kurulu da yaklaşımı ve Bornova’ya hizmetleri için Başkan İduğ’a teşekkür etti.