Bayraklı Belediyesi, çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği sosyal aktiviteler kapsamında kukla şenliği düzenledi. Etkinliğe aileleriyle katılan minikler, kendi oyuncaklarını yapmanın mutluluğunu yaşadı.

‘Anne Çocuk Kukla Şenliği’ne ailelerin de ilgisi yoğun oldu. 75’inci Yıl Kültür Sanat Merkezi’nde bir araya gelen çocuklar, velilerinin desteğiyle eğitmen eşliğinde kukla oyuncak yaptı. Yeni arkadaşlıklar edinerek, dayanışma ve paylaşma duygularının da pekiştirildiği şenlikte çocuklar aileleriyle keyifli zaman geçirdi. İlçede bulunan 28 semt merkezinde talebe göre düzenlenen etkinlikte, çocuklar anneleri ile birlikte keçe, çorap, yapıştırıcı, oynar göz gibi çeşitli materyaller kullanarak kukla yapmayı öğrendi.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK


Çocukların aileleri ile birlikte kukla yaparak kişisel becerilerini geliştirdiğini ifade eden ve gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Atölyede çocuklarımız el becerilerini geliştirme, hayal güçlerini yansıtma fırsatı buluyor. Anneleri ile birlikte keyifli zaman geçiriyorlar. Her birinin heyecan ve mutluluğu bizim için önemli. Bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi