İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören hasta çocuklar bayramı erken kutladı, aldıkları hediyelerle mutlu oldu.

İzmir'de uzun süredir Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Hastanesi Onkoloji ve Hematoloji servislerinde tedavi gören hasta çocuklar için erken bayram kutlaması yapıldı. Beş yıldır İstanbul'da sosyal sorumluluk projeleri yürüten Mutluluğun Adresi Derneği ve İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği'nin işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara hediyeler de dağıtıldı. Servisi ziyaret eden Mutluluğun Adresi Derneği Başkanı Abdullah Özkan, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Başkanı Sevil Ozan ve bazı dernek üyeleri, çocuklarla hem sohbet etti hem oyuncak dağıttı.



Bu bayram bütün hastanelerde 225 çocuğu ziyaret edeceklerini söyleyen Hasta Çocuk Evleri Derneği Başkanı Sevil Ozan, "Bugün burada yaklaşık 55 çocuğa hediye veriyoruz. Ege Üniversitesi, Dr. Behçet Uz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki çocukları da ziyaret ediyoruz. Toplam 225 çocukla buluşacağız. Çocuklarımızın yaş grupları ve cinsiyetlerini öğrendik. İhtiyaçlarına göre baştan aşağı bayramlıklarını aldık. Bunları derneğe yapılan bağışlar ve kermeslerden elde ettiğimiz gelirlerle yapıyoruz. Tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz" dedi. DHA