HABER/ Levent ARIÖZ

Ligin ikinci yarısında vites yükseltip, bir anda Play Off'un kıyısına gelen Karşıyaka, asgari şartlarda azami performans gösteriyor. Maddi olarak kendi yağında kavrulan, tamamına yakını altyapı çıkışlı futbolculardan oluşan, 16 futbolcusu asgari ücrete oynayan Kaf Kaf, çoğu belediye destekli rakiplerine kafa tutup destan yazıyor. Yeşil kırmızılıların bulunduğu 3. Lig 2. Grup'ta 6 tane belediye takımı bulunurken, diğer ekiplerin çoğu, temsil ettiği kentin mülki amirlerinin yardımıyla futbolcularına önemli harcamalar yapıyor. Karşıyaka Başkan vekili Gökhan Şensan, rakipleriyle aralarında maddi olarak uçurum olduğunu dile getirdi.

25 milyon TL gerekiyor

Şensan, "Sezon başından bu yana 16 oyuncumuz asgari ücretle oynuyor. Devre arasında bir çok takım transfer yaparken, biz kendi yağımızda kavruluyoruz. Önümüzdeki hafta sonu altyapımızdan 5 oyuncuyu profesyonel yapacağız. Transfer yasağını kaldırmak gibi bir niyetimiz yok. Yasağı açmak için 25 milyon TL bağış yapacak birini göremiyorum. Kendi doğrularımızla, gerçeklerimizle yaşamayı öğrendik. Play Off'la aramızda 6 puan var. Sezon bizi nereye götürürse, oraya gideceğiz" cümlelerini kullandı.

Rakip Kızılcabölük

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'un 25. haftasında Karşıyaka, bugün İzmir Atatürk Stadı'nda Kızılcabölükspor'la karşı karşıya gelecek. Saat 14.30'da başlayacak mücadeleyi Mehmet Güngör, Necdet Çelik ve Enes Biroğlu hakem üçlüsü yönetecek. Yeşil kırmızılılarda Harun sakatlığı, Mustafa Aşan kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. 2 gündür Çeşme'de kampta bulunan Kaf Kaf'ta teknik direktör Mesut Toros, "Takımımız istim üzerinde. Moral seviyemiz üst düzeyde. Bugünkü maç bizim için çok önemli. Hedefimiz galibiyet olacak. Taraftarın desteğiyle kazanacağımıza inancım tam" cümlelerini kullandı.