Altay'ın geçen sezon 2.Lig'e yükselmesinde büyük payı olan sol açık Halil Yılmaz, bu yıl 1 dakika bile forma giyemedi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Gümüşhanespor ve Şanlıurfaspor'un 1 puan gerisinde 3.durumda bulunan Altay'da geçen sezonun vazgeçilmezlerinden Halil Yılmaz, bu yıl formaya hasret kaldı. 2016-17 sezonunda yaşanan 3.Lig Play Off şampiyonluğunun kilit oyuncularından biri olan 24 yaşındaki sol açık, 2017-18'de 1 dakika bile şans bulamadı. İki sezon önce sağ diz arka çapraz bağları kopan, geçen sezon Kocaelispor ile oynanan Play Off finalinde ön çapraz bağlarından sakatlanan Halil'in tedavi sürecinin uzun sürmesi oyuncunun forma girmesini etkiledi. Ayrıca asıl pozisyonu forvet olan Hüsamettin Yener'in Halil'in mevkiisi olan sol açığa devşirilmesi, ayrıca o bölgeye Ozan Sol'un transfer edilmesi genç futbolcunun şans bulmasını zorlaştırdı. BU sezon sadece 9.haftadaki Kırklarelispor mücadelesinde 18 kişilik kadroya alınan Halil Yılmaz, kalan 9 mücadelede maç kafilesine giremedi. Siyah beyazlıların altyapısından yetişen Halil, Altay kariyerinde 106 maçta 9 kez ağları havalandırdı.

Gençler rakip tanımıyor

Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi’nin ilk haftasından itibaren elde ettiği farklı skorlarla rakiplerine gözdağı veren Altaylı gençler, Nazilli Belediyespor karşısında da fire vermedi.
İmza attıkları farklı skorlarla Akademi Ligleri’ne damga vuran Altaylı gençler son olarak Nazilli Belediyespor’a da gol yağdırdı. Siyah-beyazlılar; U-15, U-16, U-17 ve U-19 kategorilerinde karşılaştığı Nazilli önünde 4’te 4 yaparak alkış aldı. Genç Altaylılar Nazilli Belediyespor’u; U-15’lerde 3-0, U-16’larda 3-0, U-17’lerde 1-0 ve U-19’larda ise 2-0’lık skorlar ile mağlup etti.
Atılan gollerden ziyade sahada verilen mücadele ve karşılıklı Fair-Play’in önemine dikkat çeken Altay Altyapı Direktörü Levent Bayraktar, öğrencileri ve teknik ekibini tebrik etti.

Store yenileniyor

Altay Spor Kulübü lisanslı ürünlerinin siyah-beyazlı taraftarlar ile buluştuğu Altay 19on4 Store; DMD Sportif firmasının desteğiyle ürün yelpazesini genişletiyor. Altay Spor Kulübü ve DMD Sportif İşletmesi arasında yapılan anlaşma kapsamında Altay'a gönül veren taraftarlara özel hazırlanan koleksiyonlar 17 Kasım’dan itibaren satışa sunulacak. Altay 19on4 Store'da lisanslı formalar yanında hediyelik eşya, aksesuar, tekstil, hobi kategorilerinde birçok ürün yer alacak.
Ürün çeşitliliğini ön plana alacaklarını söyleyen DMD Sportif Genel Müdürü Mehmet Turu; ‘‘Taraftarımıza hem kaliteli hem de uygun ürünleri büyük bir çeşitlilik içinde sunmayı planlıyoruz. Altay lisanslı ürünlerinin satılacağı Altay 19on4 Store'da yapılacak satışlar ile hem kulübümüz kazanacak hem de taraftarımız mutlu olacak.’’ dedi.