TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Altınordu'da, forvet Kemal Rüzgar'ın sağlık durumu kafaları karıştırdı. Geçen sezon çapraz bağlarının kopması nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan gurbetçi golcü, bu sezon iyileşerek 2'nci haftada iç sahada oynanan Fatih Karagümrük maçında formasına kavuştu. Oyuna sonradan girdiği karşılaşmada bir de gol atarak moral bulan Kemal, 3'üncü haftadaki Akhisarspor deplasmanında da süre buldu. 24 yaşındaki santrfor ağrılarının olduğunu söyleyerek son oynanan Eskişehirspor müsabakasında ise kadroya alınmadı. Kemal'in çekilen MR'ında herhangi bir soruna rastlanmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Gurbetçi forvet bu hafta da riske edilmeyecek.

Özel idman zamanı

Öte yandan kırmızı lacivertliler, TFF 1.Lig'de 5.hafta maçında deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının çalışmalarını sürdürdü. Takımda yer alan 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 pozisyonunda oynayan futbolcularımız Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde sabah özel antrenmana alındı.

Kırmızı lacivertliler Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde akşam antrenmanında ise 4'e 1 ve 5'e 2 pas çalışması yaptı. Şeytan daha sonra sınırlı alanda savunma-hücum ve taktik oyun idmanıyla günü sonlandırdı. Tedavi süreçleri devam eden Mehmet Enes Sığırcı, Okan Derici, Kemal Rüzgar ve Mertcan Dağlı fizyoterapist Kazım Bayram ve Kürşat Yarar ile çalıştı.