Karşıyaka'da sportif direktörlük görevine getirilen eski FIFA hakemlerinden İsmet Arzuman, "Daha güçlü geri döneceğiz" dedi. Arzuman, "Karşıyaka'da ne yaptığını bilen, samimi bir yönetim var” dedi.

TFF 2'nci Lig'den düşen ve 38 yıl sonra 3'üncü Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi idari, teknik yapılanma ile iç transfere başlayan Karşıyaka'da sportif direktörlük görevine getirilen eski FIFA hakemlerinden İsmet Arzuman, "Daha güçlü geri döneceğiz" dedi. Kendisine daha önce de İzmir kulüplerinden teklifler geldiğini ama istediği çerçeve çizilmediği için kabul etmediğini söyleyen Arzuman, "Karşıyaka'da ne yaptığını bilen, samimi bir yönetim var.

İnandığım, samimiyetine güvendiğim, kulübü çok seven yöneticilerle çalışacağız. Birlikte taşın altına elimizi koyup daha güzelini yapacağız" diye konuştu. İç transferde 10 isimle yeniden anlaşan Karşıyaka'da Arzuman, yeni bir yapılanma içinde olduklarını belirterek, "Hedefe Karşıyaka'nın kendi çocuklarıyla adım adım yürüyeceğiz. Yapılanmayı tamamlayıp daha güçlü döneceğiz" ifadelerini kullandı. Yeşil kırmızılı takım hızlı başladığı iç transferin ardından gurbetçiler Tayfun, Abdülhamit ve Mahmut'la da masaya oturmak istiyor. Bu futbolcuların yurt dışından dönmesinin ardından görüşmeler yeniden başlayacak. Askerlik engeli nedeniyle forma giyemeyecek Mustafa Aşan için de formül arıyor. Sezon içinde altyapısına da profesyonellik sınırında gelecek vaad eden takviyeler yapan Karşıyaka, bu gençleri devre arasından itibaren oynatabilecek.