Haber/ Levent ARIÖZ

Soner Tolungüç'ün teknik direktörlük, Atilla Güneş'in sportif direktörlük görevine geçmesiyle beyaz bir sayfa açan 3. Lig 2. Grup ekibi Karşıyaka'da sezon başında kadroda düşünülmeyen Onur Kintaş ve Battal Demirbilek'in geleceği merak ediliyor. Sezona kötü giriş yapan Mesut Toros'la yollarını ayırdıktan sonra, yeni teknik direktör Soner Tolungüç'le ilk sınavında 1877 Alemdağspor'u 1-0 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini alan Kaf Kaf'ta yönetim Onur ve Battal'ın affedilip affedilmemesini görüşecek.

İkisi de şu an boşta

Transfer yasağı sebebiyle kısıtlı bir kadroya sahip olan Kaf Kaf'ta iki deneyimli oyuncunun geleceği, Başkan Turgay Büyükkarcı, Teknik Direktör Soner Tolungüç ve Sportif Direktör Atilla Güneş'in bu hafta içinde yapacağı toplantı sonrası netleşecek. Eski teknik direktör Mesut Toros'la yaşadığı sorunlar sebebiyle Battal Demirbilek geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kadro dışı kalmıştı. Onur Kintaş'ın ise geçen sezon biten sözleşmesi yenilenmemişti. Onur Kintaş yaz transfer döneminde 2. Lig ekibi Gümüşhanespor'la anlaşmasına rağmen Karadeniz ekibinin transfer yasağını açamamasıyla boşta kalmıştı. Onur ve Battal şu an için herhangi bir kulüple anlaşmadı. Soner Tolungüç'ün ilk Karşıyaka macerasında Battal 20 karşılaşmada forma giyerken, Onur 12 mücadelede şans buldu.

Hedef 3'te 3

TFF 3. Lig 2. Grup'ta yuvaya dönen teknik direktör Soner Tolungüç yönetiminde çıktığı ilk maçta Alemdağspor'u 1-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan Karşıyaka, üst üste 2 hafta düşme hattındaki rakiplerle oynayacak. Bu hafta 5 Ekim'de, 5 haftada topladığı 2 puanla sondan ikinci sırada yer alan Fatsa Belediyespor'a konuk olacak Karşıyaka, ardından 9 Ekim Çarşamba günü yine 5 maçta 2 puanla son sırada bulunan Kemerspor 2003'ü ağırlayacak. Çıktığı ilk 4 maçı 4 puanla geçen, bu karşılaşmalarda puan kaybı yaşamamayı hedefleyen İzmir ekibi, Fatsa ve Kemerspor'u yendiği takdirde Play-Off yarışına ortak olacak.