Lacivert beyazlıların iki kalecisi Uğur Engür ve Doğancan Ereşmeli, hafta sonu oynanacak Somaspor karşısında rakip forvetlere geçit vermeyeceklerini söyledi.

LEVENTBölgesel Amatör Lig'e 2 maçta 6 puanla başlayıp zirveyi Somaspor, Salihli Belediyespor ve Çiğli Belediyespor'la paylaşan İzmirspor'da kaleciler güven veriyor. Geçen sezon lacivert beyazlılar Süper Amatör Lig'deyken başarıyla kaleyi koruyan Uğur Engür ve sezon başı transfer edilen Doğancan Ereşmeli eldivenleri kapmak için kıyasıya yarışıyor. Kaleci Antrenörü Rıza Yurtseven, forma rekabetinin takıma fayda sağladığını ifade ederek, "Uğur ilk 2 maçta kalemizi korudu ve güven verdi. Onun arkasında bekleyen Doğancan da çok potansiyelli bir kaleci. Göztepe altyapısından çıkmış yetenekli bir file bekçisi. Uzun sezonda ikisine de ihtiyacımız olacak. İlk 2 maçta 6 puan toplayıp ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. İzmirspor'a layık olan futbolculardan kuruluyuz. Biz kaleci ekibi olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Rakip Soma fire vermedi


Kaleciler Uğur ve Doğancan, pazar günü oynanacak Somaspor maçında rakip forvetlere geçit vermeyeceklerini belirtti. İki kaleci, "İlk 2 maçta 3 gol kalemizde gördük. Soma karşısında hata yapmayıp serimizi 3 maça çıkaracağız" ifadelerini kullandı. Lacivert beyazlıların pazar günü karşılaşacağı Somaspor, ligin önemli yatırım yapan takımlarından biri durumunda. Teknik Direktörlüğünü İzmirli futbolseverlerin yakından tanıdığı Bucaspor'un eski çalıştırıcısı Mustafa Bahadır'ın yaptığı Manisa ekibinde bir çok yıldız oyuncu bulunuyor. Kadrosunda Semavi Özgür, Agah Oktay Yılmaz, Tabatadze gibi tecrübeli futbolcular bulunan Soma, ilk 2 maçta Ayvalıkgücü Belediyespor ve Orhangazi Belediyespor'u mağlup etti.